تست مهارت مذاکره پیره

مذاکره ابزاری است برای رسیدن به هر آنچه لایق آن هستید. پیشرفت و توسعه‌ی فردی محقق نمی‌شود مگر با تسلط یافتن بر اصول و فنون مذاکره. علاوه بر این تمام نیازهای انسانی اعم از نیازهای مادی، معنوی، نیاز به بقا، نیاز به قدرت، نیاز به پیشرفت، نیاز به امنیت و احترام و درنهایت خودشکوفایی از طریق برقراری ارتباطات مؤثر با دیگران برآورده می‌شوند. شما با انجام یک مذاکره‌ی سازنده می‌توانید نگرش و رفتار افراد را به‌سادگی تحت تأثیر خود قرار دهید. در شرایط یک مذاکره‌ی ایدئال افراد پیشنهاد‌هایی را می‌پذیرند که در شرایط دیگر احتمال پذیرش آن‌ها بسیار کم یا غیرممکن بوده است.

مذاکره پیره

تست مهارت مذاکره پیره

مذاکره ابزاری است برای رسیدن به هر آنچه لایق آن هستید. پیشرفت و توسعه‌ی فردی محقق نمی‌شود مگر با تسلط یافتن بر اصول و فنون مذاکره. علاوه بر این تمام نیازهای انسانی اعم از نیازهای مادی، معنوی، نیاز به بقا، نیاز به قدرت، نیاز به پیشرفت، نیاز به امنیت و احترام و درنهایت خودشکوفایی از طریق برقراری ارتباطات مؤثر با دیگران برآورده می‌شوند. شما با انجام یک مذاکره‌ی سازنده می‌توانید نگرش و رفتار افراد را به‌سادگی تحت تأثیر خود قرار دهید. در شرایط یک مذاکره‌ی ایدئال افراد پیشنهاد‌هایی را می‌پذیرند که در شرایط دیگر احتمال پذیرش آن‌ها بسیار کم یا غیرممکن بوده است.

هر آنچه باید درباره تست مهارت مذاکره پیره بدانید.

درواقع هر فردی از لحظه‌ای که روزش را شروع می‌کند در حال مذاکره و برقراری ارتباط است. این فرآیند تا زمانی که روز را به پایان برساند ادامه می‌یابد و ممکن است در مسیر پاسخ دادن به نیازها و دستیابی به هر آنچه خواهان آن است با چالش‌های ریزودرشتی مواجه شود. به زبان ساده مذاکره به معنای گفتگوی متقابل، پیرامون یک موضوع مشخص به‌منظور رسیدن به توافقات مشترک است. 

در اهمیت مذاکره همین بس که بدون آن زندگی اجتماعی افراد مختل می‌شود و مذاکره مهم‌ترین رکن داشتن روابط اجتماعی سازنده است. از طریق مذاکره افراد می‌توانند به‌منظور رسیدن به توافق بر سر اهداف مشترک و متضاد خود به بحث و تبادل اطلاعات بپردازند. اما نکته‌ی قابل‌توجه اینجاست که مذاکره ماهیتی پویا دارد، به‌طوری‌که از زمان شروع تا پایان پیش از آن‌که طرفین هرگونه کنش و واکنشی داشته باشند ضمن برآورد نیازهای خود، علایق، منافع و اهداف به ارزیابی موقعیت خود و طرف مقابل پرداخته و طی تعاملاتی که در مذاکره جاری می‌شود پیوسته این ارزیابی‌ها و برآوردها در معرض تغییر و تحول قرار می‌گیرد.

دلایل اهمیت مذاکره در زندگی روزمره و کسب‌وکار

اگر بخواهیم تنها به چند مورد از مهم‌ترین دلایل اهمیت مذاکره در زندگی روزمره و کسب‌وکار اشاره‌کنیم. باید بگوییم که موارد زیر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند:

  • در بازار رقابتی کسب‌وکار، امروزه مذاکره تبدیل به یک فن یا علم شده است. تقریبا تمام مشاغل خواه‌ناخواه ناچار به استفاده از این مهارت هستند.
  • بهره‌مندی از مهارت مذاکره، لازمه‌ی پیشرفت و ارتقای شغلی است.
  • آشنایی با اصول و فنون مذاکره حل تعارض‌های زناشویی را برای شما تسهیل می‌کند.
  • رسیدن به ترفیع شغلی و در پی آن درآمد بیشتر درگرو انجام مذاکرات اثربخش است.
  • مذاکره راهی برای مدیریت اختلافات در زندگی شخصی و حرفه‌ای است.
  • مذاکره‌ی مؤثر به طرفین کمک می‌کند تا شرایط و جایگاه یکدیگر را درک کرده و در خصوص یک ‌راه‌حل مؤثر به توافق برسند.

آزمون مهارت مذاکره پیره

مذاکره پیره

گزارش کامل و تحلیلی

دریافت نتیجه‌ی و تحلیلهای آزمون بلافاصله بعد از اتمام آزمون

۵,۰۰۰ تومان

بسیاری از افراد چنین تصور می‌کنند که یک سبک «ایدئال» یا «صحیح» در مذاکرات وجود دارد که همه ملزم به پیروی از آن هستند. اما واقعیت این است که هیچ سبک برتری در این زمینه وجود ندارد. بنابراین به همان میزان که ممکن است موضوع و فضای حاکم بر مذاکره‌ی شما تغییر کند، شما نیز می‌توانید به فراخور موقعیت، مناسب‌ترین سبک مذاکره را به کار بگیرید. انتخاب مناسب‌ترین سبک در فرآیند مذاکره به اهداف مورد انتظارتان، میزان اهمیت کسب موفقیت در مذاکره، تمایل شما برای سازش و کیفیت روابط فعلی شما با طرف مقابل بستگی دارد. 

آشنایی با سبک مذاکره‌ی طرف مقابل و شناخت اصول و ماهیت واقعی مذاکره به شما کمک می‌کند تا سریع‌تر و راحت‌تر به اهداف موردنظر خود برسید. اما به یاد داشته باشید که شما هرگز قادر نخواهید بود تمام امتیازات مورد انتظار خود را از یک مذاکره تصاحب کنید. توجه به این نکته می‌تواند نه‌تنها به حفظ روحیه‌ی شما کمک کند بلکه می‌توانید با تصمیم‌گیری و رفتارهای منطقی‌تر امتیازات بیشتری را برای خود به ارمغان آورید.

پرسشنامه‌ی مهارت‌های مذاکره‌ی پیره توسط پیره در سال (۱۹۸۱) طراحی‌شده است. این پرسشنامه شامل ۸۰ گویه بسته پاسخ بر اساس طیف پنج‌درجه‌ای لیکرت جمع‌آوری‌شده است و مذاکره را از چهار بعد که شامل سبک واقع‌گرایی، سبک شهودی، سبک هنجاری یا تکلیفی و سبک تحلیلی موردسنجش قرار می‌دهد. 

تست مذاکره‌ی پیره شما را قادر می‌سازد تا علاوه بر آشنایی با سبک مذاکره‌ی خود، با انواع و اقسام سبک‌های مذاکره‌ای آشنا شوید تا بتوانید با توجه به شرایط حاکم بر مذاکره از بهترین و مناسب‌ترین سبک مذاکره استفاده کنید و درنهایت پیروز میدان شوید.

سبک واقع‌گرایی

این سبک بر این اصل مبتنی است که حقایق، بیان‌کننده‌ی همه‌چیز هستند. معمولا سبک مذاکره‌ی افرادی است که در مذاکرات خود از تدابیر زیر استفاده می‌کنند. نشان دادن واقعیت‌ها به شکل بی‌طرف، یادداشت‌ برداری ازآنچه گفته‌شده است، صحبت‌های افراد را دوباره به آن‌ها یادآوری کردن، پرداختن بیشتر به جزئیات، مشارکت با دیگران، برقراری ارتباط میان واقعیت و تجربه، عکس‌العمل آرام و متین، تلاش برای یافتن دلیل و مدرک و بیانات مستند و متکی بر دلیل و مدرک.

سبک شهودی

این سبک بر این اصل استوار است که قوه‌ی تخیل یا تصور می‌تواند هر مسئله‌ای را حل‌وفصل کند. بیان عبارات گرم و هیجان‌انگیز، تمرکز بر کل مسئله یا موقعیت، خیال‌پردازی، تحلیل در موقعیت، استفاده از یک موضوع برای ایجاد ایده‌های متفاوت، تحت‌فشار قرار دادن طرف مقابل و عقب‌نشینی در زمانی دیگر و رسیدن به حقایق در برخی اوقات با کمی خطا.

سبک هنجاری یا تکلیفی

این سبک مذاکره همان چانه‌زنی قلمداد می‌شود. افرادی که از این سبک مذاکره استفاده می‌کنند درواقع در حال به‌کارگیری تدابیر زیر هستند. قضاوتی برخورد کردن، تشخیص و ارزیابی واقعیات منطبق بر ارزش‌های فردی، دادن پیشنهاد چانه‌زنی، متوسل شدن به احساسات و عواطف به‌منظور رسیدن به توافق، تهدید و درگیری، احساس همبستگی و نزدیکی کردن، توجه به ارتباطات فردی و فرآیندهای گروهی و متمرکز شدن بر روی افراد و تعامل با آن‌ها برای مصالحه.

سبک تحلیلی

در این سبک فرض اساسی این است که منطق منجر به نتایج درست می‌شود. افراد با به‌کارگیری این سبک مذاکره به دنبال دلیل هستند. استدلال آوردن برای طرفداری یا مخالفت برای آن‌ها حائز اهمیت است. سازمان‌دهی، هدایت کردن و انجام امور منطقی و منظم اولویت بیشتری برای آن‌ها دارد.

تصاویر آزمون

آزمون‌های مرتبط

تست ارزش‌های شخصی PVQ

تست ارزش‌های شخصی PVQ

ارزش‌ها را می‌توان باوری راسخ نسبت به شیوه خاصی از رفتار یا هدفی از زندگی که به لحاظ فردی یا اجتماعی در برابر انواع دیگری از رفتار یا اهداف متفاوت ارجحیت دارند، دانست. ارزش‌های فردی…

مشاهده >
سنجش اختلال شخصیت SCL90

تست اختلالات روانی SCL-90

تست اختلال‌های روانی SCL-90-R یکی از پرکاربردترین آزمون‌هایی است که به منظور غربالگری وضعیت سلامت روان افراد و ابزاری برای اندازه‌گیری وسعت و شدت علائم و ناراحتی‌های روانی در…

مشاهده >

تست تعهد سازمانی آلن و مایر (OCQ)

تعهد سازمانی نوعی وابستگی عاطفی به سازمان است. درواقع فردی که به‌شدت متعهد است هویت خود را از سازمان می‌گیرد و با سازمان مشارکت فعال دارد و از عضویت در آن لذت می‌برد. تعهد سازمانی به‌معنای پذیرش…

مشاهده >

مقالات مرتبط

Personal branding
برندینگ

پرسونال برندینگ (برندسازی شخصی) چیست؟ اصول برندینگ شخصی

پرسنال برندینگ یک فرایندی است که شامل ایجاد و مدیریت یک تصویر شخصیتی و یا حرفه‌ای از خود فرد می‌شود. این فرایند دارای شناخت، تقویت و ترویج خصوصیات، مهارت‌ها، اهداف و ارزش‌های شخصی و حرفه‌ای فرد می‌شود. هدف اصلی پرسنال برندینگ به وجود آوردن یک تصویر مثبت، قوی و منحصربه‌فرد از شخص است که او را با اثرگذار بودن و موفقیت در زمینه‌های مختلف معرفی می‌کند. این فرایند به…

پرستیژکاری
استخدامی و شغلی

پرستیژ سازمانی؛ چگونه پرستیژ کاری داشته باشیم؟

پرستیژ سازمانی به اعتبار و شهرت یک سازمان در نظر عموم و ذی‌نفعان آن اشاره دارد که بر مبنای کیفیت خدمات، نوآوری و تعاملات با مشتریان شکل می‌گیرد. برداشت‌های افراد از شهرت یک سازمان به شدت، تحت تأثیر تجربیات شخصی، نظرات دیگران و اطلاعات موجود در رسانه‌ها قرار دارد. در صنعت و جامعه، سازمان‌هایی که شهرت خوبی دارند، معمولاً به عنوان پیشروان و مرجع‌های قابل اعتماد…

Failure of brands
برندینگ

چرا برندها شکست می‌خورند؟

موفقیت و پایداری یک برند در بازار به عوامل بسیاری وابسته است. برندهای موفق معمولاً توانسته‌اند هویت متمایزی ایجاد نمایند، نیازهای مشتریان را درک کنند و در بازار رقابتی جایگاه خود را تثبیت سازند. با این حال، بسیاری از برندها در این مسیر با چالش‌های گوناگونی روبه‌رو می‌شوند که گاهی منجربه شکست آن‌ها می‌شود. شکست برندها، حتی برندهای بزرگ و معروف، یکی از مسائل پیچیده و پرچالش دنیای کسب‌وکار…