تست قهرمان درون به شما کمک میکند تا قهرمان درون خود را بیدار کنید، فراموش نکنید شما قهرمان زاده شدهاید! وقتش رسیده که قهرمان خفته درون خود را بیدار کنید. با کنترل انرژیهای درونی میتوانید تصمیمات بهتری اتخاذ کنید.
هر آنچه باید درباره آزمون شخصیت MMPI بدانید.
آزمون شخصیت MMPI یکی از مهم ترین پرسشنامههای شخصیتی بالینی است. به عبارتی تست شخصیت MMPI یا پرسشنامه شخصیتی چند وچهی مینه سوتا را میتوان از معتبرترین آزمونهای شخصیت دانست. این پرسشنامه به وسیله هاتاوی و مک کنیلی در دانشگاه مینه سوتا ساخته شد و بیش از هر پرسشنامهای در مراکز بهداشت روانی و بیمارستان مورد استفاده قرار گرفته شد. این پرسشنامه در فرم اصلی خود دارای ۵۵۶ سوال است و زمان پاسخگویی به این آزمون حدودا یک ساعت میباشد.
تست شخصیت MMPI بصورت گروهی انجام میشود. باید توجه داشته باشید که این آزمون مناسب افراد بالای ۱۶ سال و یا افرادی که حداقل ۸ کلاس تحصیلات هستند، اجرا کرد.
تست شخصیتی MMPI
شروع شخصیت MMPI
دریافت نتیجه و تحلیلهای آزمون بلافاصله بعد از اتمام پاسخ به سوالات.
گزارش کامل و تحلیلی
دریافت نتیجه و تحلیلهای آزمون بلافاصله بعد از اتمام پاسخ به سوالات.
تصاویر آزمون
تست بالینی شخصیت MMPI نقش مهمی در تعیین مشکلات اجتماعی، شخصی و رفتاری در بیماری روانی دارد و اطلاعات خوبی را در جهت تشخیص و درمان بیمارات در اختیار روانپزشک میگذارد. اما نکته اینجاست این تست به دنبال کشف بیماری روانی نمیباشد.
هدف از اجرای این تست شناخت ابعاد شخصیت آزمون دهنده بوده و ویژگیهای شخصیتی فرد را مشخص میکند. کاربرد تست در موارد استخدام مشاغل خاص و مهم، ازدواج و مسائل خانوادگی و همچنین شناسایی اختلالات رفتاری و روانی میباشد. تست شخصیت MMPI بیش از یک تست، یک ابزار تخصصی بشمار میرود. این تست مناسب افرادیست که دچار شخصیت و مشکلات روانشناختی هستند. نتایج این آزمون در مورد افراد بهنجار و عادی کاربرد کمتری دارد.
تست شخصیت MMPI دارای ۱۰ مقیاس بالینی و ۳ مقیاس روانی است که عبارتند از:
مقیاسهای روایی(Validity scales) یا اعتبارسنجی:
- مقیاس L
- مقیاس F
- مقیاس K
مقیاسهای بالینی (Clinical scales):
- مقیاس (وانمود خوب) دروغ سنجی: فرد تلاش دارد خود را بهتر نشان دهد.
- مقیاس (وانمود بد): فرد تلاش دارد خود را بدتر نشان دهد.
- مقیاس (انکار کردن): فرد در طول آزمون حالت تدافعی دارد.
مقیاسهای بالینی به خصوصیات شخصیتی فرد در ابعاد مختلف میپردازد. این مقیاسها در فرم ۷۱ سوالی کاهش پیدا کردهاند و مقیاسهای باقیمانده شامل موارد زیر است:
- مقیاس HS یا هیپوکندری: به خصوصیت بیماری گونه خود فرد اشاره دارد. کسانی که نمره بالایی در این قسمت میگیرند توجه زیادی به مشکلات جسمی خود دارند و اغلب احساس بیماری و ناراحتی میکنند، اما در واقع مشکل خاصی ندارند.
- مقیاس D یا افسردگی: نمره فرد در این مقیاس میزان افسردگی را نشان میدهد.
- مقیاس Hy یا هیستری: مقدار تمایل فرد به انجام واکنشهای نمایشی را نشان میدهد.
- مقیاس Pd یا انحراف روانی اجتماعی: میزان واکنشهای ضد اجتماعی را نشان میدهد.
- مقیاس PT یا ضعف روانی: نشان دهنده خستگی و ضعف روانی است.
- مقیاس SC یا اسکیزوفرنی: به وجود اختلالات اسکیزوفرنیک یا شبه آن اشاره میکند.
- مقیاس Ma یا شیدایی خفیف: این نتیجه برعکس نتیجه افسردگی است. این افراد شادتر و پرانرژیتر از معمول هستند و اگر این حالت اما اگر بیش از اندازه باشد اختلال مانیا یا شیدایی محسوب میشود.
آزمونهای مرتبط
تست پنج عامل شخصیتی نئو فرم بلند
تست نئو فرم بلند یکی از آزمون های شخصیت شناسی است که میتواند کاربردهای مختلفی در زمینه ازدواج، استخدام و اختلالات روانشناسی دارد. این آزمون به در تصمیم گیری به شما کمک می کند.
تست شخصیت شناسی MBTI
تست شخصیت شناسی MBTI از شناخته شده ترین تست های شخصیت است. این آزمون تیپ شخصیتی شما و نوع برقراری ارتباط با دیگران، ترجیحات شما در محل کار و ازدواج را مشخص می کند.
مقالات مرتبط
رابطه تست دیسک و توسعهی فردی
شخصیت خودتو بشناس و زندگی بهتر، شغل بهتر و ازدواج خوبی داشته باش
ذهن آگاهی چیست؟
ذهن آگاهی چیست؟شاید شما نیز این کلمه را شنیده باشید. اما احتمالا آشنایی کمی با تاثیرات جالب اما نهفتهی آن…