تست فرسودگی شغلی مسلش

فرسودگی شغلی سندرومی است که از خستگی جسمی و عاطفی ناشی شده و باعث ایجاد خود پنداره‌ی منفی، نگرش منفی نسبت به شغل و عدم توانایی برقراری ارتباط مؤثر و مناسب با دیگران می‌شود. فرسودگی شغلی نشانه خستگی مفرط عاطفی به دنبال سال‌ها درگیری و تعهد نسبت به کار و مردم است. هدف از تست فرسودگی شغلی مسلش سنجش میزان فرسودگی شغلی افراد است. با این تست، در کمتر از ۷ دقیقه و با پاسخ به ۲۲ سؤال می‌توانید فرسودگیِ شغلی خود و کارمندان سازمان را مورد ارزیابی و سنجش قرار دهید.

تست فرسودگی شغلی مسلش

تست فرسودگی شغلی مسلش

فرسودگی شغلی سندرومی است که از خستگی جسمی و عاطفی ناشی شده و باعث ایجاد خود پنداره‌ی منفی، نگرش منفی نسبت به شغل و عدم توانایی برقراری ارتباط مؤثر و مناسب با دیگران می‌شود. فرسودگی شغلی نشانه خستگی مفرط عاطفی به دنبال سال‌ها درگیری و تعهد نسبت به کار و مردم است. هدف از تست فرسودگی شغلی مسلش سنجش میزان فرسودگی شغلی افراد است. با این تست، در کمتر از ۷ دقیقه و با پاسخ به ۲۲ سؤال می‌توانید فرسودگیِ شغلی خود و کارمندان سازمان را مورد ارزیابی و سنجش قرار دهید.

هر آنچه باید درباره تست فرسودگی شغلی مسلش بدانید.

فرسودگی شغلی یکی از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار در کمیت و کیفیت ارائه‌ی خدمات توسط نیروی کار در سازمان است. این سندروم روان‌شناختی اغلب در مشاغلی دیده می‌شود که مدت‌زمان بیشتری در طول روز با انسان‌ها سروکار دارند. افرادی که دچار فرسودگی شغلی می‌شوند به‌تدریج احساس می‌کنند که تحت‌فشار قرار دارند. هیجان و اشتیاق آن‌ها در آن جایگاه شغلی تخلیه‌شده و نسبت به آن بی‌تفاوت شده‌اند. این اشخاص نسبت به شغلشان نگرش منفی پیدا می‌کنند و احساس لیاقت و کفایت خود را از دست می‌دهند و درنهایت افت عملکرد شدیدی را تجربه خواهند کرد.

فرسودگی شغلی یکی از عوامل بنیادی کاهش‌دهنده‌ی عملکرد در محیط کار است و تأثیرات مخربی بر روی سلامت جسمی و روان‌شناختی افراد می‌گذارد.  در اثر بالا رفتن فشار کاری، اثرات فرسودگی شغلی و یا همان کار زدگی نمایان می‌شوند و بر روی کارایی افراد تأثیر بسزایی خواهند داشت. شناخت و پیشگیری از فرسودگی شغلی موجب ارتقاء بهداشت روانی افراد و افزایش کیفیت عملکرد شغلی آن‌ها خواهد شد. درنتیجه برای ارزیابی فرسودگی شغلی در محیط کار، می‌توانید از تست فرسودگی شغلی مسلش استفاده کنید.

آزمون فرسودگی شغلی مسلش

تست فرسودگی شغلی مسلش

آزمون با گزارش کامل و تحلیلی

دریافت نتیجه‌ی و تحلیلهای آزمون بلافاصله بعد از اتمام آزمون

۳۵.۰۰۰ تومان

تصاویر آزمون

بر اساس مطالعات متعدد انجام‌شده در این زمینه در حال حاضر فرسودگی شغلی یکی از رایج‌ترین مشکلات موجود در سازمان‌هاست. فرسودگی شغلی می‌تواند منجر به آثار زیانباری شود. از قبیل:

  • تحمیل خسارت‌های عظیم روانی و مالی به سازمان و اجتماع
  • کاهش سطح سلامت جسمی و روانی
  • غیبت از محل کار
  • اختلال در عملکرد بین فردی و بروز مشکلات خانوادگی
  • کاهش رضایت شغلی
  • کاهش مسئولیت‌پذیری و تعهد کارکنان
  • تفویض شغل
  • افت کیفیت عملکرد و کارایی

ازآنجایی‌که اغلب مشاغل به‌گونه‌ای با سطحی از استرس همراه هستند و این میزان در مشاغل مختلف، متفاوت است. به همین دلیل میزان فرسودگی شغلی در مشاغل گوناگون یکسان نبوده و همه‌ی افراد به یک اندازه در معرض خطر فرسودگی شغلی قرار ندارند. کارمندان سازمان‌ها، پزشکان و پرستاران مستعدترین افراد برای ابتلا به این سندروم شناخته‌شده‌اند. همچنین این عارضه مسری است و در صورت عدم شناخت و درمان آن به‌مرورزمان به سراغ افراد غیر مبتلا نیز می‌رود. چنانچه شناسایی و مقابله با فرسودگی شغلی به‌موقع اتفاق نیفتد ممکن است با پیامدهای ناخوشایندی همچون افزایش نارضایتی و بدبینی، افزایش غیبت از کار و پایین آمدن کارایی همراه باشد.

تست فرسودگی شغلی مسلش (Maslach Burnout Inventory) در سال ۱۹۸۱ توسط مسلش یا ماسلاچ (Maslach) طراحی‌شده است. این تست ابزاری تخصصی و استاندارد به‌منظور سنجش میزان فرسودگی شغلی کارکنان سازمان‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد. مؤلفه‌هایی که در این پرسشنامه سنجیده می‌شوند شامل:

  • خستگی عاطفی یا هیجانی (Emotional exhaustion): تهی شدن از عواطف کاری
  • شخصیت زدایی یا مسخ شخصیت (DE-Personality): فرار از هر چیزی که مرتبط با شغل است.
  • فقدان موفقیت فرد (Lack of individual success): فرد معتقد است که در شغل خود آن‌گونه که باید باشد، نیست.

آزمون‌های مرتبط

تست mmpi

تست شخصیت MMPI

تست شخصیت mmpi یکی از معتبرترین آزمون‌های روان شناسی است که در مراکز درمانی و کلینیک‌های روانشناسی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. با استفاده از نتایج به دست آمده…

مشاهده >
سنجش اختلال شخصیت SCL90

تست اختلالات روانی SCL-90

تست اختلال‌های روانی SCL-90-R یکی از پرکاربردترین آزمون‌هایی است که به منظور غربالگری وضعیت سلامت روان افراد و ابزاری برای اندازه‌گیری وسعت و شدت علائم و ناراحتی‌های روانی در…

مشاهده >

مقالات مرتبط

Personal branding
برندینگ

پرسونال برندینگ (برندسازی شخصی) چیست؟ اصول برندینگ شخصی

پرسنال برندینگ یک فرایندی است که شامل ایجاد و مدیریت یک تصویر شخصیتی و یا حرفه‌ای از خود فرد می‌شود. این فرایند دارای شناخت، تقویت و ترویج خصوصیات، مهارت‌ها، اهداف و ارزش‌های شخصی و حرفه‌ای فرد می‌شود. هدف اصلی پرسنال برندینگ به وجود آوردن یک تصویر مثبت، قوی و منحصربه‌فرد از شخص است که او را با اثرگذار بودن و موفقیت در زمینه‌های مختلف معرفی می‌کند. این فرایند به…

پرستیژکاری
استخدامی و شغلی

پرستیژ سازمانی؛ چگونه پرستیژ کاری داشته باشیم؟

پرستیژ سازمانی به اعتبار و شهرت یک سازمان در نظر عموم و ذی‌نفعان آن اشاره دارد که بر مبنای کیفیت خدمات، نوآوری و تعاملات با مشتریان شکل می‌گیرد. برداشت‌های افراد از شهرت یک سازمان به شدت، تحت تأثیر تجربیات شخصی، نظرات دیگران و اطلاعات موجود در رسانه‌ها قرار دارد. در صنعت و جامعه، سازمان‌هایی که شهرت خوبی دارند، معمولاً به عنوان پیشروان و مرجع‌های قابل اعتماد…

Failure of brands
برندینگ

چرا برندها شکست می‌خورند؟

موفقیت و پایداری یک برند در بازار به عوامل بسیاری وابسته است. برندهای موفق معمولاً توانسته‌اند هویت متمایزی ایجاد نمایند، نیازهای مشتریان را درک کنند و در بازار رقابتی جایگاه خود را تثبیت سازند. با این حال، بسیاری از برندها در این مسیر با چالش‌های گوناگونی روبه‌رو می‌شوند که گاهی منجربه شکست آن‌ها می‌شود. شکست برندها، حتی برندهای بزرگ و معروف، یکی از مسائل پیچیده و پرچالش دنیای کسب‌وکار…