تست کمال‌گرایی هیل

کامل طلبی، کمال‌گرایی، یا کمال‌پرستی در روانشناسی به باوری اطلاق می‌شود که در آن فرد کارها را به روشی وسواسی و عالی انجام می‌دهد. کمال‌گرایی حرکت به سمت معیارهای متعالی است. کمال‌گرایان افرادی هستند که اگر نتوانند تکلیف یا فعالیتی را به‌طور کامل انجام دهند از موقعیت اجتناب می‌کنند و در انجام عمل تعلل می‌ورزند. زیرا موقعیت طبق معیارهای متعالی آن‌ها نیست. در کمتر از ۱۰ دقیقه به کمک تست کمال‌گرایی هیل متوجه خواهید شد شدت و میزان کما‌ل‌گرایی در شما چقدر است؟

تست کمالگرایی هیل

تست کمال گرایی هیل

کامل طلبی، کمال گرایی، یا کمال پرستی در روانشناسی به باوری اطلاق می شود که در آن فرد کارها را به روشی وسواسی و عالی انجام می دهد. از دیدگاه روانشناسان کمالگرایی با اختلال وسواس و اجبار، در ارتباط است. به گونه ای که فرد را مجبور می کند تا کارهایش را وسواس گونه انجام دهد تا همه ی کارها عالی انجام شود.

هر آنچه باید درباره تست کمال‌گرایی هیل بدانید.

همان‌طور که در جریان هستید در سال‌های اخیر مطالعات مرتبط با کمال‌گرایی به طور چشمگیری رشد کرده است. به بیان ساده کمال‌گرایی به‌معنای تمایل پایدار فرد به وضع معیارهای کامل و دست نیافتنی و تلاش برای تحقق آن‌هاست که با خودارزشیابی‌های انتقادی از عملکرد شخص همراه است.

مفهوم کمال‌گرایی همواره یک مقوله روان‌شناختی مورد علاقه بسیاری از روانشناسان است. فروید معتقد است که کمال‌گرایی نوعی کنش‌ورزی افراطی است و در توصیف افراد کمال‌گرا می‌گوید: «محرک اصلی در زندگی آنان خوشبختی نیست، بلکه برتری یافتن است.»

کمال‌گرایی حرکت به سمت معیارهای متعالی است. کمال‌گرایان افرادی هستند که اگر نتوانند تکلیف یا فعالیتی را به‌طور کامل انجام دهند از موقعیت اجتناب می‌کنند و در انجام عمل تعلل می‌ورزند. زیرا موقعیت طبق معیارهای متعالی آن‌ها نیست.

ویژگی‌های کمال‌گرایان

  • ترس از بروز اشتباه
  • تردید در چگونگی عملکرد شخصی
  • گرایش به منظم بودن و سازمان‌دهی
  • انتظارات بالا از خود
  • نیازمند به تأیید اجتماعی
  • خودسرزنشی
  • اجتناب از شکست
  • نیازمند شدید به پیشرفت

تست کمال‌گرایی هیل به ما چه کمکی می‌کند؟

وجود کمال‌گرایی در افراد می‌تواند بر تمام جنبه‌های زندگی آن‌ها تأثیر منفی داشته باشد. بسیاری از آسیب‌های روانی شایع در محیط کار از کمال‌گرایی نشئت گرفته‌اند که برای رفع مشکلات و پیامدهای منفی این قبیل آسیب‌های روانی لازم است عواملی که به این آسیب‌ها دامن می‌زنند یا سبب کاهش این آسیب‌ها می‌شوند، شناسایی شوند.

از سوی دیگر چنانچه سطح انتظارات و توقعات والدین و معلمان با توانایی‌ها و امکانات دانش‌آموزان متناسب نباشد، این موضوع به‌تنهایی می‌تواند میزان کمال‌گرایی را در آنان تشدید کرده و باعث افزایش اضطراب امتحان شود. بنابراین شناخت و اندازه‌گیری ویژگی شخصیتی کمال‌گرایی توسط تست کمال‌گرایی هیل و سپس هدایت آن در جهت مناسب و صحیح می‌تواند قدم بزرگی در راستای توسعه و ترقی افراد باشد.

آزمون کمال گرایی هیل (Hill)

تست کمالگرایی هیل

آزمون با گزارش کامل و تحلیلی

دریافت نتیجه‌ی و تحلیلهای آزمون بلافاصله بعد از اتمام آزمون

نمونه نتیجه‌ی آزمون

۳۰,۰۰۰ تومان

به‌طور کلی نظریه‌ها و پژوهش‌های کمال‌گرایی دارای نتایج متفاوت و گاه متناقض هستند. به همین دلیل پژوهشگران برای روشن‌سازی هرچه بیشتر این حوزه به ساخت و اجرای ابزارهای متنوع توصیه کرده‌اند. هیل و همکاران (۲۰۰۴) در پاسخ به این ضرورت به ساخت ابزاری پرداختند که بتواند همه‌ی مؤلفه‌هایی که رویکردهای پیشین کمال‌گرایی مطرح کرده‌اند را دربربگیرد.

ضمن اینکه تست کمال‌گرایی هیل با تعاریف یک بعدی اولیه کمال‌گرایی و همچنین تعریف کمال‌گرایی به‌عنوان سازه‌ای دوبعدی و تعاریف چندبعدی کمال‌گرایی هماهنگ است و مطابقت دارد.

در تست کمال‌گرایی هیل افراد از نظر شدت درجات مختلف کمال‌گرایی به گروه‌های زیر تقسیم می‌شوند:

  • عدم کمال‌گرایی
  • کمال‌گرایی مطلوب
  • کمال‌گرا
  • کمال‌گرایی شدید
  • وسواس در کمال‌گرایی
  • تمرکز بر اشتباهات
  • معیارهای بالا برای دیگران یا انتظارهای بالا از دیگران
  • نیاز به تأیید
  • نظم و سازمان‌دهی
  • ادراک فشار از سوی والدین
  • هدفمندی
  • نشخوار فکری
  • تلاش برای عالی بودن

تصاویر محیط آزمون

آزمون‌های مرتبط

تست ارزش‌های شخصی PVQ

تست ارزش‌های شخصی PVQ

ارزش‌ها را می‌توان باوری راسخ نسبت به شیوه خاصی از رفتار یا هدفی از زندگی که به لحاظ فردی یا اجتماعی در برابر انواع دیگری از رفتار یا اهداف متفاوت ارجحیت دارند، دانست. ارزش‌های فردی…

مشاهده >
سنجش اختلال شخصیت SCL90

تست اختلالات روانی SCL-90

تست اختلال‌های روانی SCL-90-R یکی از پرکاربردترین آزمون‌هایی است که به منظور غربالگری وضعیت سلامت روان افراد و ابزاری برای اندازه‌گیری وسعت و شدت علائم و ناراحتی‌های روانی در…

مشاهده >

تست تعهد سازمانی آلن و مایر (OCQ)

تعهد سازمانی نوعی وابستگی عاطفی به سازمان است. درواقع فردی که به‌شدت متعهد است هویت خود را از سازمان می‌گیرد و با سازمان مشارکت فعال دارد و از عضویت در آن لذت می‌برد. تعهد سازمانی به‌معنای پذیرش…

مشاهده >

مقالات مرتبط

Personal branding
برندینگ

پرسونال برندینگ (برندسازی شخصی) چیست؟ اصول برندینگ شخصی

پرسنال برندینگ یک فرایندی است که شامل ایجاد و مدیریت یک تصویر شخصیتی و یا حرفه‌ای از خود فرد می‌شود. این فرایند دارای شناخت، تقویت و ترویج خصوصیات، مهارت‌ها، اهداف و ارزش‌های شخصی و حرفه‌ای فرد می‌شود. هدف اصلی پرسنال برندینگ به وجود آوردن یک تصویر مثبت، قوی و منحصربه‌فرد از شخص است که او را با اثرگذار بودن و موفقیت در زمینه‌های مختلف معرفی می‌کند. این فرایند به…

Intimacy in emotional relationships
ازدواج

انواع صمیمت در رابطه عاطفی؛ چگونه آن را افزایش دهیم؟

صمیمیت در روابط عاطفی به عنوان یک عنصر کلیدی برای تقویت ارتباطات و افزایش اعتماد بین زوجین شناخته می‌شود. این نوع نزدیکی به افراد این امکان را می‌دهد که احساسات و افکار خود را به راحتی با یکدیگر به اشتراک بگذارند. با ایجاد یک فضای امن برای بیان احساسات، صمیمیت به زوجین کمک می‌کند تا در مواجهه با چالش‌ها و مشکلات زندگی، به یکدیگر تکیه کنند و از این طریق پایه‌ای…

پرستیژکاری
استخدامی و شغلی

پرستیژ سازمانی؛ چگونه پرستیژ کاری داشته باشیم؟

پرستیژ سازمانی به اعتبار و شهرت یک سازمان در نظر عموم و ذی‌نفعان آن اشاره دارد که بر مبنای کیفیت خدمات، نوآوری و تعاملات با مشتریان شکل می‌گیرد. برداشت‌های افراد از شهرت یک سازمان به شدت، تحت تأثیر تجربیات شخصی، نظرات دیگران و اطلاعات موجود در رسانه‌ها قرار دارد. در صنعت و جامعه، سازمان‌هایی که شهرت خوبی دارند، معمولاً به عنوان پیشروان و مرجع‌های قابل اعتماد…