تست کیفیت کار تیمی هوگل و گموئندن

در دنیای امروز زمانی‌که انجام یک کار یا پروژه به مهارت، داوری و تجربه چندگانه نیاز داشته باشد استفاده از تیم‌ها و کار تیمی به‌منظور رسیدن به عملکردی فراتر از عملکرد افراد بسیار موردتوجه قرار گرفته است. امروزه دیگر مدیران می‌دانند که کار تیمی به آن‌ها اجازه می‌دهد تا سریع‌تر و با هزینه مناسب‌تر، محصولات و خدمات بهتری تولید کرده و به سطح بالاتری از عملکرد و بهره‌وری دست پیدا کنند. تست کیفیت کار تیمی در قالب ۴۲ سؤال و در کمتر از ۱۰ دقیقه مهم‌ترین شاخص‌های کار تیمی نتیجه‌بخش را مورد سنجش قرار می‌دهد و به شما خواهد گفت که چرا در کار تیمی شکست می‌خورید؟

سنج کار تیمی هوگل

تست کیفیت کار تیمی هوگل و گموئندن

در دنیای امروز زمانی‌که انجام یک کار یا پروژه به مهارت، داوری و تجربه چندگانه نیاز داشته باشد استفاده از تیم‌ها و کار تیمی به‌منظور رسیدن به عملکردی فراتر از عملکرد افراد بسیار موردتوجه قرار گرفته است. امروزه دیگر مدیران می‌دانند که کار تیمی به آن‌ها اجازه می‌دهد تا سریع‌تر و با هزینه مناسب‌تر، محصولات و خدمات بهتری تولید کرده و به سطح بالاتری از عملکرد و بهره‌وری دست پیدا کنند. تست کیفیت کار تیمی در قالب ۴۲ سؤال و در کمتر از ۱۰ دقیقه مهم‌ترین شاخص‌های کار تیمی نتیجه‌بخش را مورد سنجش قرار می‌دهد.

هر آنچه باید درباره تست کیفیت کار تیمی بدانید.

از کودکی آن‌قدر این عبارت کار تیمی به گوشمان خورده است که دیگر همه تصور می‌کنیم این مفهوم را با تمام جزئیاتش از بریم و به‌راحتی از عهده‌ی تمام چالش‌های احتمالی آن بر خواهیم آمد. اما به صرف حضور یک فرد در یک جلسه یا انجام دادن کاری به‌صورت گروهی، کار تیمی محقق نمی‌شود. بدون تردید هر تیم برای رسیدن به موفقیت ملزم به پای‌بندی به اصول و ارزش‌هایی است. همچون صداقت، راستی و درستی، همدلی و همکاری، تعهد به انجام وظایف، برقراری ارتباطات سازنده، انعطاف‌پذیری، شایستگی، اعتماد متقابل، انضباط شخصی، هدفمندی، نگرش مثبت و عوامل متعدد دیگر. تست کیفیت کار تیمی ابزاری دقیق و معتبر به‌منظور سنجش این متغیرها طراحی و اجرا شده است.

کار تیمی مجموعه‌ای از افکار، اعمال، مهارت‌ها و احساساتی است که از اهداف و مأموریت کلی تیم حمایت می‌کند. درواقع کار تیمی به‌معنای مشارکت دادن افراد در امور و تصمیم‌گیری‌ها و استفاده بهینه از توانمندی‌ها، استعداد و خلاقیت افراد است. بنابراین عواملی همچون عدم اعتماد، عدم تعهد، پرهیز از مسئولیت‌پذیری، بی‌توجهی به اهداف تیم، وجود تعارض و اختلاف، عدم وجود مدیریت حمایت کننده و موارد متعدد دیگری ازجمله مهم‌ترین موانع کار تیمی هستند.

چرا باید از تست کیفیت کار تیمی استفاده کنیم؟

در سال‌های اخیر در کنار عوامل فردی و سازمانی بر اهمیت کار تیمی در راستای موفقیت سازمان‌ها تأکید شده است. درحالی‌که شواهد و پژوهش‌های مختلف نشان می‌دهند علی‌رغم وجود آگاهی نسبت به تمام فواید و مزایا کار تیمی ما همچنان در بسیاری از کسب‌وکارها شاهد کار تیمی مطلوب و پرثمری نیستیم و بارها و بارها ضعف موجود در کار تیمی از سوی محققین و متخصصین امر مورداشاره قرار گرفته است.

هر تیمی برای رسیدن به عملکردی اثربخش باید دارای شاخص‌هایی باشد تا بتواند به اهداف موردانتظار خود برسد. در بسیاری از اوقات گروهی از افراد با توانمندی‌ها و مهارت‌های متعدد و متنوع در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. اما سرعت انجام کار و کیفیت نتایج، آن‌طور که باید باشند، نیست. توجه مدیران به مؤلفه‌های تشکیل‌دهنده‌ی کیفیت کار تیمی به آن‌ها کمک خواهد کرد تا ضعف‌های موجود در تیم را شناسایی کرده و برای افزایش کیفیت کار تیمی اقدامات مؤثری انجام دهند.

آزمون کیفیت کار تیمی هوگل و گموئندن

سنج کار تیمی هوگل

آزمون با گزارش کامل و تحلیلی

دریافت نتیجه و تحلیلهای آزمون بلافاصله بعد از اتمام پاسخ به سوالات.

نمونه نتیجه‌ی آزمون

۷۰.۰۰۰ تومان

تصاویر آزمون

هوگل و گموئندن (Hoegel & Gemuenden) به‌منظور تعریف سازه‌ای که بتواند کیفیت تعاملات درون تیم را نشان دهد و تاحدی عملکرد تیم را پیش‌بینی کند مطالعات خود را پیش بردند که درنهایت موفق شدند علاوه‌بر آزمودن تجربی سازه‌ی خود، ابزار اندازه‌گیری دقیقی با روایی و پایایی مناسب ارائه کنند. به عقیده‌ی آن‌ها کیفیت کار تیمی رابطه معناداری با عملکرد تیم و موفقیت فردی و سازمانی دارد. تست کیفیت کار تیمی توسط هوگل و گموئندن در سال ۲۰۰۱ طراحی شد.

تست کیفیت کار تیمی دارای ۶ شاخص است که عبارتنداز:

  • ارتباطات
  • هماهنگی
  • پشتیبانی متقابل
  • هدف‌گذاری
  • تلاش و توازن مشارکت
  • تعارض
  • تصمیم‌گیری
  • هم‌بستگی

ارتباطات: تعاملاتی در تیم است که ابزار تبادل اطلاعات میان اعضای تیم هستند. درواقع ارتباطات تیمی باید در تمام تعاملات تیم وجود داشته باشند نه در همه‌ی ارتباطات فردی.

هماهنگی: هارمونیک بودن و هم‌زمان بودن مشارکت‌ها

پشتیبانی متقابل: همکاری، تصمیم‌گیری تیمی، حل‌مسئله تیمی، یادگیری تیمی

تلاش و توازن مشارکت: تلاش نسبتا مشابه اعضا و با تمام توان و مهارت‌ها

هم‌بستگی: شامل سه جزء است: هم‌بستگی شخصی، هم‌بستگی فعالیتی، افتخار

آزمون‌های مرتبط

سنجش اختلال شخصیت SCL90

تست اختلالات روانی SCL-90

تست اختلال‌های روانی SCL-90-R یکی از پرکاربردترین آزمون‌هایی است که به منظور غربالگری وضعیت سلامت روان افراد و ابزاری برای اندازه‌گیری وسعت و شدت علائم و ناراحتی‌های روانی در…

مشاهده >
تست نئو

تست پنج عامل شخصیتی نئو فرم بلند

تست نئو فرم بلند یکی از آزمون‌های شخصیت شناسی است که کاربردهای مختلفی در زمینه ازدواج، استخدام و اختلالات روانشناسی دارد. این آزمون در تصمیم‌گیری، انتخاب و شناخت اصلی‌ترین نقاط قوت…

مشاهده >

تست تعهد سازمانی آلن و مایر (OCQ)

تعهد سازمانی نوعی وابستگی عاطفی به سازمان است. درواقع فردی که به‌شدت متعهد است هویت خود را از سازمان می‌گیرد و با سازمان مشارکت فعال دارد و از عضویت در آن لذت می‌برد. تعهد سازمانی به‌معنای پذیرش…

مشاهده >

مقالات مرتبط

Personal branding
برندینگ

پرسونال برندینگ (برندسازی شخصی) چیست؟ اصول برندینگ شخصی

پرسنال برندینگ یک فرایندی است که شامل ایجاد و مدیریت یک تصویر شخصیتی و یا حرفه‌ای از خود فرد می‌شود. این فرایند دارای شناخت، تقویت و ترویج خصوصیات، مهارت‌ها، اهداف و ارزش‌های شخصی و حرفه‌ای فرد می‌شود. هدف اصلی پرسنال برندینگ به وجود آوردن یک تصویر مثبت، قوی و منحصربه‌فرد از شخص است که او را با اثرگذار بودن و موفقیت در زمینه‌های مختلف معرفی می‌کند. این فرایند به…

Failure of brands
برندینگ

چرا برندها شکست می‌خورند؟

موفقیت و پایداری یک برند در بازار به عوامل بسیاری وابسته است. برندهای موفق معمولاً توانسته‌اند هویت متمایزی ایجاد نمایند، نیازهای مشتریان را درک کنند و در بازار رقابتی جایگاه خود را تثبیت سازند. با این حال، بسیاری از برندها در این مسیر با چالش‌های گوناگونی روبه‌رو می‌شوند که گاهی منجربه شکست آن‌ها می‌شود. شکست برندها، حتی برندهای بزرگ و معروف، یکی از مسائل پیچیده و پرچالش دنیای کسب‌وکار…

Brand personality
برندینگ

تست شخصیت برند جنیفر آکر

شخصیت برند به مجموعه ویژگی‌های انسانی گفته می‌شود که به یک برند نسبت داده می‌شود تا آن را در ذهن مشتریان متمایز و قابل‌ شناسایی کند. این شخصیت می‌تواند شامل ویژگی‌هایی مانند صمیمیت، هیجان، حرفه‌ای بودن، ظرافت و قدرت باشد و به برند کمک می‌کند تا هویتی مشخص و منسجم در بازار داشته باشد. شخصیت برند باعث می‌شود که مشتریان ارتباطی عاطفی با برند برقرار نمایند و آن را به ‌عنوان…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.