تست فرزندپروری

سبک‌های فرزندپروری یکی از مهم‌ترین مسائلی است که اکثر والدین آن را به خوبی درک نمی‌کنند، از این رو نمی‌توانند فرزندان خود را به درستی هدایت کنند. تست فرزندپروری به شما کمک می کند تا بتوانید شیوه مناسبی را جهت تعامل با فرزند خود اتخاذ کنید.

تست فرزندپروری

تست فرزندپروری

سبک‌های فرزندپروری یکی از مهم‌ترین مسائلی است که اکثر والدین آن را به خوبی درک نمی‌کنند، از این رو نمی‌توانند فرزندان خود را به درستی هدایت کنند.

هر آنچه باید درباره تست فرزندپروری بدانید.

سبک‌های فرزندپروری یکی از مهم‌ترین مسائلی است که اکثر والدین آن را به خوبی درک نمی‌کنند، از این رو نمی‌توانند فرزندان خود را به درستی هدایت کنند. همان‌گونه که احتمالا بارها در مقالات و کتاب‌های مختلف مطالعه کرده‌اید، رشد سالم کودکان بستگی به عوامل متعددی دارد. مطالعات در این زمینه نشان‌دهنده آن است که سبک فرزندپروری والدین یکی از موارد مهمی است که برروی سلامت روان کودکان تاثیرگذار است.

اما منظور از سبک فرزندپروری چیست؟ در پاسخ باید بیان کنم که سبک فرزندپروری همان دیدگاهی است که پدر و مادر نسبت به تربیت فرزند خود دارند. آن‌ها براساس این دیدگاه، روش خاصی را برای تعامل با فرزند خود در شرایط و دوره‌های مختلف زندگی کودک‌شان انتخاب می‌کنند.

آزمون فرزندپروری

تست فرزندپروری

۳۰ سوال        ۵ دقیقه

آزمون با گزارش کامل و تحلیلی

دریافت نتیجه‌ی و تحلیلهای آزمون بلافاصله بعد از اتمام آزمون

نمونه‌ نتیجه‌ی آزمون

۶۰.۰۰۰ تومان

تصاویر آزمون

تست فرزندپروری به شما کمک می کند تا بتوانید شیوه مناسبی را جهت تعامل با فرزند خود اتخاذ کنید، چرا که امروزه بسیاری از والدین سعی دارند بهترین امکانات رفاهی را در خانه برای کودک خود فرآهم کنند امّا ممکن است به شیوه صحیحی آن ها را در اختیار فرزندانشان قرار ندهند. باید شما بدانید که با فرزند خود در شرایط‌های مختلف و دوره‌های سنی مختلف چگونه ارتباط برقرار کنید.

سبک‌های فرزندپروری در واقع همان استراتژی خاصی است که شما برای رشد فرزند خود انتخاب می‌کنید. هر یک از روش‌های فرزندپروری از چهار جنبه: نظم، ارتباط، انتظارات و بیان احساسات و عواطف متفاوت هستند.

  • سبک مستبدانه: این گروه از والدین برروی فرزند خود کنترل بالایی دارند اما محبتشان نسبت به آن‌ها کم است.
  • سبک سهل‌گیرانه: این گروه از پدر و مادرها کنترل کمی بر روی فرزند دارند اما محبت فراوانی را نثار آن‌ها می‌کنند.
  • سبک طردکننده: این والدین به طور کلی هم کنترل کمی برروی فرزند خود دراند و هم محبت آن‌چنانی نثارش نمی‌کنند.
  • سبک مقدرانه: در این سبک پدر و مادر، هم کنترل زیادی برروی فرزند خود دارد و هم محبت زیادی را نثار او می‌کند.

آزمون‌های مرتبط

تست هوش هیجانی بار ان

تست هوش هیجانی بار آن (Bar-On)

هوش هیجانی توانایی افراد در درک احساسات خود و استفاده از آن‌ها در جهت تصمیم‌گیری به نحو احسن است. درواقع هوش هیجانی راهی است برای زیرک بودن به منظور رسیدن به اهداف…

مشاهده >
تست mbti

تست شخصیت شناسی MBTI رایگان

تست شخصیت شناسی MBTI از شناخته‌شده‌ترین تست‌های شخصیت شناسی است. این آزمون تیپ شخصیتی شما و نوع برقراری ارتباط با دیگران، ترجیحات شما در محل کار و ازدواج را مشخص می‌کند…

مشاهده >
تست mmpi

تست شخصیت MMPI

تست شخصیت mmpi یکی از معتبرترین آزمون‌های روان شناسی است که در مراکز درمانی و کلینیک‌های روانشناسی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. با استفاده از نتایج به دست آمده…

مشاهده >

مقالات مرتبط

Character and habit
توسعه فردی و یادگیری

چگونه شخصیت شما بر عادت‌هایتان تأثیر می‌گذارد؟

شخصیت هر فرد به عنوان یک عامل کلیدی در ایجاد عادت‌ها و رفتارهای روزمره او عمل می‌کند. از آنجا که عادت‌ها بخش مهمی از زندگی ما را تشکیل می‌دهند، درک اینکه چگونه ویژگی‌های شخصیتی می‌توانند بر انتخاب‌ها و رفتارهای ما مؤثر باشند، می‌تواند به ما کمک کند تا زندگی بهتری داشته باشیم. به عنوان نمونه، افراد با شخصیت‌های برونگرا امکان دارد تمایل بیشتری به برقراری ارتباطات اجتماعی و فعالیت‌های…

تنظیم ساعت خواب
توسعه فردی و یادگیری

۸ عامل مهمی که برای تنظیم ساعت خواب به آن‌ها نیاز داریم!

خواب یکی از اصلی‌ترین نیازهای انسانی است که تأثیر اساسی بر سلامت جسمی و روانی ما دارد. در طول خواب، بدن به بازسازی و ترمیم خود می‌پردازد و این فرآیند به بهبود عملکرد سیستم ایمنی، تقویت حافظه و یادگیری و تنظیم خلق وخو کمک می‌کند. خواب کم یا بی‌کیفیت می‌تواند باعث مشکلات جدی مثل اختلالات روانی، افزایش استرس و کاهش تمرکز شود. همچنین، خواب کافی به ما انرژی لازم…

خستگی روانی
توسعه فردی و یادگیری

خستگی ذهنی چیست؟ از کجا می‌آید و روش‌های درمان آن

خستگی روانی و ذهنی، دو نوع از فرسودگی‌های رایج در زندگی مدرن هستند که به دلایل مختلفی ازجمله استرس‌های طولانی‌مدت، فشار کاری بالا و کمبود استراحت کافی ایجاد می‌شوند. درحالی که خستگی ذهنی بیشتر به فعالیت‌های فکری مداوم و نیاز به تمرکز طولانی‌مدت مرتبط است، خستگی روانی ناشی از فشارهای عاطفی و استرس‌های روحی می‌باشد که به مرور زمان بر ذهن و روان انسان تأثیر…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.