۶ عاملی که شما را قطعا در مصاحبه شغلی موفق می‌کند!

مصاحبه شغلی موفق

هنگامی‌که شما به دنبال شغلی هستید چقدر استرس مصاحبه را دارید؟ چقدر دوست دارید یک مصاحبه شغلی موفق را تجربه کنید. هنگامی‌که برای مصاحبه شغلی از سازمانی با شما تماس می‌گیرند چقدر تا روز مصاحبه کلمات را در ذهن خود مرور می‌کنید تا بتوانید بهتر صحبت کنید؟ عوامل مختلفی هستند که شما را در یک مصاحبه شغلی موفق یاری می‌کنند. اما شش عامل اصلی وجود دارند که از بقیه موارد مهم‌تر هستند.

شما زمانی‌که به یک مصاحبه کاری می‌روید، قصد دارید توانایی‌ها و مهارت‌های خود را به فرد مصاحبه کننده ثابت کنید و می‌خواهید شخص را متوجه کنید که شما برای این شغل بهترین گزینه هستید. اما باید بگوییم نیازی نیست همه توانایی‌های خود را در مصاحبه بازگو کنید. درحقیقت شما باید ثابت کنید که از ۶ مهارت و توانایی مهم برخوردار هستید در این صورت شما بهترین و مناسب‌ترین متقاضی برای آن موقعیت شغلی خواهید بود.

۶ عامل تأثیرگذار بر یک مصاحبه شغلی موفق

بهره هوشی بالا:

در یک مصاحبه شغلی موفق شما باید اثبات کنید که از بهره هوشی بالایی برخوردارید. اما شاید بگویید منظور از بهره هوشی چیست؟ بهره هوشی شامل تفکر راهبردی، قدرت حل مسئله، اشراف داشتن بر اوضاع و در نظر گرفتن کل امور می‌شود. شما به فرد مصاحبه کننده باید بتوانید ثابت کنید که باتوجه به هر شرایطی قدرت تفکر بالایی دارید.

هوش هیجانی:

در یک مصاحبه کاری فردی که با شما مصاحبه می‌کند، می‌تواند با یک تست هوش هیجانی متوجه شود که هوش هیجانی شما چقدر است؟ اما هوش هیجانی چیست و شما باید چه چیزی را اثبات کنید تا در مصاحبه برنده باشید؟

هوش هیجانی یعنی: داشتن مهارت‌های اجتماعی که منجر به موفقیت فرد در محل کار می‌شود. توانایی‌هایی مانند داشتن روابط عمومی بالا، توانایی حل اختلافات و توانایی ابراز همدلی با همکاران، مشتریان و ارباب رجوع.

شما در یک مصاحبه کاری باید تلاش کنید که به مصاحبه کننده ثابت کنید این توانایی‌ها را دارید.

مطلب مرتبط: چرا تقویت هوش هیجانی شانس استخدام شما را بالاتر می‌برد؟

علاقه و تمایل برای کار در یک زمینه‌ خاص:

علاقه‌ی شما برای کار در یک شرکت خاص می‌تواند همسو با اهداف آن شرکت و رشد و پیشرفت خود شما نیز باشد.

سازگاری فرهنگی:

شما در یک مصاحبه شغلی باید به فرد مصاحبه کننده ثابت کنید که شما می‌توانید به فرهنگ‌های دیگران احترام بگذارید و این توانایی را دارید که خود را با فرهنگ دیگران سازگار کنید. زیرا در این صورت سازمان متوجه می‌شود که شما می‌توانید با بخش‌های مختلف سازمان بی‌دردسر همکاری کنید.

کار کردن تحت شرایط دشوار:

شما در مصاحبه کاری خود باید این اطمینان را به سازمان بدهید که در شرایط سخت نیز قادر به همکاری هستید. سازمان در بعضی از بازه‌های زمانی ممکن است دچار شرایطی خاص شوند. شما باید به آن‌ها اطمینان خاطر بدهید که هم در شرایط عادی و هم در شرایط خاص همراه آن‌ها هستید. توانایی کار کردن در شرایط دشوار، بازخورددادن به همکاران نیز یکی از مهارت‌های مهمی است که بر موفقیت شما تأثیرگذار است.

انعطاف‌پذیری و سازگاری:

انعطاف‌پذیری و توانایی سازگاری با اوضاع در زمانی که کارها اصلا خوب پیش نمی‌رود یکی دیگر از مهارت‌های مهمی است که خود توانایی‌هایی مانند ارائه‌ی‌ راه‌حل‌های کاربردی و به موفقیت رساندن یک پروژه که از مسیر اصلی خود خارج شده است را شامل می‌شود.

پیشنهاد: ۱۵ مورد از رایج‌ترین سؤالات مصاحبه استخدامی و نحوه‌ی پاسخ‌دهی به آن‌ها

جمع‌بندی:

شاید همه مهارت‌های بالا تا حد بسیار زیادی برای شما اغراق‌آمیز به نظر برسد. اما اگر شما بتوانید این توانایی‌ها را در خود تقویت کنید قطعا در روز مصاحبه کاری خود می‌توانید به مصاحبه کننده ثابت کنید که فردی کارآزموده و با توانایی و مهارت زیادی هستید. پس بعد از اثبات شدن این موارد قطعا شما بعد از مصاحبه شغلی خود استخدام می‌شوید.

دسته بندی : استخدامی و شغلی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.