پنج شغل پردرآمد دنیا که درآمدی باورنکردنی دارند
حتما شما هم به دنبال شغل پردرآمد می گردید که بتوانید درآمدهای بالایی کسب کنید. مسلما هر شخصی موقع انتخاب شغل، دوست دارد به سراغ شغلی برود که درآمد خوبی داشته باشد. اما باید بگویم پیدا کردن این شغل ها به همین آسانی هم نیست. پردرآمدترین شغل های دنیا به میزان تحصیلات و کار سخت برای رسیدن به موفقیت نیاز دارند.
ما در این مقاله قصد داریم شما را با پنج شغل پردرآمد دنیا آشنا کنیم. برای آشنایی با این شغل ها با ما در این مقاله همراه باشید.
پردرآمدترین شغل های دنیا کدامند؟
شغل هایی که بیشترین حقوق را دریافت می کنند همیشه در رده شغل های پردرآمد ایران و جهان شناخته می شوند. شغل های پردرآمد به بخش های مراقبت های پزشکی، فناوری اطلاعات، تجزیه و تحلیل داده ها، مشاوره، امور مالی، مهندسی و حقوقی مربوط می شوند. معمولا مشاغل مربوط به این حوزه ها بیشترین درآمد را به خود اختصاص می دهند.
علاوه بر این شغل ها، حرفه هایی که نیاز به فن بیان بالا و همچنین هوش هیجانی بالایی دارند، مانند سخرانی، تدریس، مشاوره و بسته های غیرحضوری آموزشی نیز شغل های پردرآمدی هستند که علاوه بر درآمد بالا، افراد در آن ها می توانند سریعا رشد کنند. اگر این دسته از کارها متناسب با تیپ شخصیتی شما باشد می توانید در آن ها موفق باشید.
هوش هیجانی، احساسی یا عاطفی شامل شناخت، کنترل عواطف و هیجانهای خود است. هوش هیجانی، اصطلاح فراگیری است که مجموعهٔ گستردهای از مهارتها و خصوصیات فردی را دربرگرفته و به طور معمول به آن دسته مهارتهای درون فردی و بین فردی گفته میشود که فراتر از دایرهٔ مشخصی از دانشهای پیشین، مانند بهرهٔ هوشی و مهارتهای فنی یا حرفهای است.
سیستم عرضه و تقاضا در میزان کسب درآمد نیز تأثیر گذار است. کارفرمایان معمولاً بر اساس درخواست و نیازی که به موقعیت های شغلی مختلف وجود دارد، حقوق مشخص میکنند. به نوعی این میزان آموزش و تخصص افراد است که ارزش آنها را تعیین میکند. بسیاری از مشاغلی که در لیست پردرآمدترین شغل های جهان در سال ۲۰۲۰ قرار میگیرند، موقعیت های شغلی پردرخواستی بوده و نیاز به آموزش های پیشرفته یا تخصصی دارند.
افراد آموزش پذیر همیشه می توانند در شغل های پردرآمد دنیا موفق تر باشند، چرا که نقش آموزش در این شغل های بسیار تاثیر گذار است.
تست نفوذ
امروزه با توجه به شرایط موجود، آزادکاری یا همان Freelancer به دلیل ساعت کاری منعطف و همچنین درآمد بالا توجه بسیاری از افراد را به خود جلب نموده است.
بسیاری از افراد که بصوری فریلنسر کار می کنند می توانند از سراسر دنیا کار بگیرند و در ساعات کاری که خودشان تعیین می کنند، آن را انجام دهند و درآمد بسیاری بالایی کسب کنند.
تست نفوذپذیری یکی از فرآیندهای ارزیابی معیارهای امنیتی است. معیارهای امنیتی از لحاظ ضعف طراحی، مشکلات فنی و آسیب پذیری ها بررسی می گردد و نتایج آن به مدیران و نیروهای فنی ارائه می گردد.
افرادی که تست نفوذ انجام می دهند از آسیب های وارد شده به اطلاعات سازمان جلوگیری می کنند به همین دلیل نقش مهمی در سازمان ها دارند و دستمزدهای بالایی نیز دریافت می کنند.
فریلسنرهایی که حرفه آن ها تست نفوذ است معمولا درآمدهای بالایی دارند از این رو می توان این شغل را جز پردرآمدترین شغل های دنیا در نظر گرفت.
مهندسی نرم افزار
یکی از شغل های جهان که از نظر درآمدزایی همیشه در رده شغل های پردرآمد دنیا قرار می گیرد مهندسی نرم افزار است. البته باید بگویم منظور از مهندسی نرم افزار، یک برنامه نویس کامپیوتر است و برنامه های نرم افزاری جز فرآیندهای مهندسی محصولات نرم افزاری به حساب می آید.
کار اصلی مهندس نرم افزار کدنویسی است. شاید کدنویسی از نظر دیگران نوشتن یک سری کد باشد اما در ذهن یک مهندس نرم افزار یک سلسله نمودار و روابط و تحلیل است که در نهایت منجر به تولید یک نرم افزار میشود.
نکته ای که وجود دارد این است که، کدنویسی به آموزش و تخصص نیازمند است و هر چه زبان های برنامه نویسی پیشرفته تری بلد باشید شما قطعا یک مهندس نرم افزار حرفه ای تر هستید، به همین خاطر درآمد بیشتری خواهید داشت.
مدیر فروش
درآمد یک مدیر فروش ممکن است در شرکت ها مختلف باشد. اما پتانسیل کسب درآمد در این شغل بسیار زیاد است. مدیرفروش کسی است که وظیفه رهبری و هدایت یک تیم فروش برای رسیدن به اهداف سازمانی را برعهده دارد.
مدیر فروش درواقع با تمرکز بر منابع انسانی و فرایندهای عملیاتی سعی در رسیدن به اهداف تعیین شده در سازمان دارد. مدیریت فروش به دلیل فرصت بیحد و حصر خود برای کسب حقوق و دستمزد بیشتر شغل خوبی برای بسیاری از افراد به شمار میرود.
مدیر تحلیل و برنامه ریزی مالی
مدیر تحلیل و برنامه ریزی مالی جز پردرآمدترین شغل های دنیا به حساب می آید، این شغل با درآمد بیش از ۱۰۰ هزار دلار در سال یکی از پردرآمدترین مشاغل به حساب می آید.
افرادی که در این حرفه فعالیت می کنند، تصمیم گیری های استراتژیک را در نظر می گیرند، روند اقتصادی و تجاری را بررسی می کنند، عملکرد شرکت را ارزیابی می کنند و تلاش می کنند موانع و مشکلات را پیش بینی کنند.
از این رو مدیران تحلیل و برنامه ریزی نقش بسیار حیاتی را در سازمان ها دارند. به گونه ای که با یک برآورد اشتباه گاها پیش بینی اشتباهی خواهند داشت.
این مدیران در سازمان ها مطالعات، گزارش ها و میزان سود و زیان ماهانه مطابق با پیش بینی ها را مدیریت می کنند. علاوه بر این، مدیریت طرحهای مالی و گزارش واحدهای کسبوکار از دیگر مسئولیتهای آنها بهشمار میرود.
مدیران فناوری اطلاعات IT
امروزه سازمان های بسیار کمی وجود دارند که واحد فناوری اطلاعات نداشته باشند به عبارتی در دنیای امروزی سازمان ها بدون فناوری اطلاعات قادر به پیمودن ادامه مسیر و رقابت نیستند. از این رو فناوری اطلاعات یک شغل پردرآمد محسوب می شود چرا که همیشه سازمان ها به مدیران آی تی نیازمند هستند.
موقعیت شغلی مدیر IT از جمله مهمترین و کاربردیترین شغلهای سازمانی در دنیای امروز است. با سیستمی شدن فرایندهای سازمانها و همهگیر شدن بخشهای مختلف سازمان، از طرفی یکپارچگی تمامی سامانههای موجود، موقعیت شغلی مدیر IT قطعا یکی از چندین گزینه شغلی مهم امروز و آینده است.
مدیر IT نیازهای کسبوکار را ارزیابی میکند، با تمام گروههای مشتریان، مدیریت داخلی و کارمندان در ارتباط است و نیازهای آنها را به راهکارهای جایگزین برای افزایش کیفیت اپلیکیشن، خودکارسازی و افزایش کارایی ترجمه میکند.
طرحریزی، هدایت، سازماندهی و کنترل پروژههای متعدد و برنامههای فناوری بر عهده مدیر IT است. این مدیر بودجه موردنیاز پروژهها را کنترل میکند و بر مدیران پروژه نظارت میکند.