Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php74/sess_f4bbd81abfbf0c925c2c7d68dcd1ecfb, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/qotbino/public_html/wp-content/plugins/firebox/Inc/Framework/init.php on line 194

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php74) in /home/qotbino/public_html/wp-content/plugins/firebox/Inc/Framework/init.php on line 194
ازدواج تیپ شخصیتی ISFP قطبینو

ازدواج تیپ شخصیتی ISFP

ازدواج تیپ شخصیتی ISFP

اما برسیم به ازدواج تیپ شخصیتی ISFP. تیپ شخصیتی ISFP که به آن ماجراجو یا هنرمند گفته می‌شود افرادی هستند که شخصیت جذاب و انعطاف‌پذیری دارند و مدام در پی کاوش و تجربه‌ی چیزهای تازه هستند. ISFPها هنرمندانی واقعی هستند اما نه صرفا به معنایی که در بین مردم جا افتاده است بلکه از این حیث که زیبایی شناسی آن‌ها در سطح بالایی است. این افراد از زیبایی شناسی خود برای فشار آوردن به محدودیت‌های اجتماعی بهره می‌برند و این در انتخاب‌ها و اعمالشان مشهود است. مثلا از انجام آزمایش‌هایی در زمینه‌ی زیبایی و رفتار لذت می‌برند و از آن در جهت پشت کردن به انتظارات سنتی استفاده می‌کنند.

آن‌ها دوست ندارند تا در قفس قرار بگیرند حال این قفس از هر جنسی که بخواهد باشد، شخصیتی رها و آزاد دارند، از آنچه که هستند رضایت دارند و به خاطر داشتن هم سویی بالا با لحظه و محیط اطراف خود نسبت به سایرین معمولا عملکرد بالایی دارند. ماجراجویان همواره به دنبال راه‌هایی برای تقویت و پیشبرد اشتیاق‌های خود هستند به همین خاطر رفتارهای پرخطری چون قماربازی و روی آوردن به ورزش‌های پرمخاطره در بین این نوع از تیپ شخصیتی رایج است.

تست mbti

ISFPها از برقراری ارتباط با دیگر افراد، حس لذت و رضایتمندی می‌گیرند و جذابیتشان به حدی است که دیگران نمی‌توانند در برابر آن مقاومت کنند چون آن‌ها خوب بلدند تا با تعریف و تمجید از درونیات و ظاهر دیگران، دل آن‌ها را نرم کنند حتی در زمان‌هایی که آن افراد کارهای پرخطر ISFPها را غیرمسئولانه و بی‌پروا می‌نامند. اگر انتقادها از شخصیت ISFPها از دید خودشان از حدش بگذرد آخر و عاقبت خوشی ندارد. چون شاید آن‌ها تاحدودی نظرات و تعابیر دوستانه را تحمل کنند و از آن‌ها برای پیشبرد اشتیاقشان در مسیرهای نو استفاده کنند ولی با شنیدن نظرات گزنده‌تر و نه چندان پخته به شکل قابل توجهی اختیار خود را از دست می‌دهند، عصبانی می‌شوند و بحث‌های پرتب‌وتابی را سروشکل می‌دهند.

خوبی این تیپ شخصیتی این است که نسبت به احساسات دیگران حساس و تیزبین است و برای هماهنگی ارزش قائل می‌شود به همین خاطر حتی پس از آن انتقادها و بحث‌ها سریعا هیجانات منفی آن‌ها فروکش می‌کند و اجازه می‌دهند تا گذشته در همان جا بماند. به نوعی می‌توان گفت که بحث‌ها را کش نمی‌دهند و طوری بعد آن ماجرا رفتار می‌کنند که انگار اصلا وجود نداشته است.

 چیزی که باعث الهام‌بخشی به ISFPها می‌شود ارتباطاتشان با افراد و ایده‌هاست.

به این صورت که آن ارتباطات را پیش خودشان باز تفسیر می‌کنند و به ابداع و آزمایش‌های تازه‌ای در این زمینه دست پیدا می‌کنند و سپس از دیدگاه‌های نو خود لذت می‌برند. پس از اینجا می‌توان فهمید که این تیپ شخصیتی عاشق کنکاش و آزمایش کردن است. چراکه این کار به آن‌ها حسی شبیه خودانگیختگی می‌دهد و موجب می‌گردد تا برای اطرافیان و نزدیکان خود غیرقابل پیش‌بینی گردند. با این همه همان‌طور که از حرف اول اسم تیپ شخصیتی آن‌ها (I) معلوم است قطعا درونگرا هستند. آن‌ها از این خصلت خود این‌طور استفاده می‌کنند که برای مدتی از کانون توجه‌‌ها فاصله می‌گیرند و تنهایی را انتخاب می‌کنند تا نیرویی دوباره بگیرند. در این مدت بیکار نمی‌‌نشینند و از این زمان برای درون‌نگری، ارزیابی و بازاریابی اصول خودشان بهره می‌برند و اصلا غرق در حسرت گذشته و نگرانی برای آینده نمی‌شوند بلکه در مورد اینکه در اینجا و اکنون چه کسی هستند می‌اندیشند.

 آن‌ها وقتی از غار تنهایی خودشان بر می‌گردند کاملا متحول شده‌اند و دوستان و اطرافیانشان از تغییرات شکل گرفته در خلق‌وخوی آن‌ها غافلگیر می‌شوند. بزرگ‌ترین چالشی که یک فرد با تیپ شخصیتی ISFP با آن دست‌وپنجه نرم می‌کند برنامه‌ریزی برای آینده است. برای این افراد سخت است تا آرمان‌هایی سازنده پیدا کنند، بر اساس آنان اهدافشان را پایه‌گذاری کنند و جهت رسیدن به آن اهداف با اصولی مثبت تلاش زیادی داشته باشند.

این افراد آینده خود را در میزان دارایی‌ها و بازنشستگی خود نمی‌دانند و صرفا برای این چیزها برنامه‌ریزی نمی‌کنند بلکه کوچک‌ترین اقدامات و رفتارهایشان را به عنوان کارهایی می‌دانند که به حس هویتشان یاری می‌رساند پس برای آن‌ها برنامه‌ریزی قوی‌تری دارند. ماجراجویان بیشتر دوست دارند تا در پایان سبدی از تجربیات متنوع داشته باشند تا سبدی پر از سهام!

اگر اصول و اهدافی که ISFPها برای خود می‌چینند شرافتمندانه باشد، آن‌ها کارهایی توأم با بخشش و از خودگذشتگی از خودشان نشان می‌دهند اما اگر هویتی خودمحورانه برای خودشان دست‌وپا کنند، بر اساس خودخواهی، تقلب و خودپرستی پیش می‌روند.

ISFPها باید بدانند که برای تبدیل شدن به بهترین نسخه‌ی خود باید فعال و کوشا باشند و برای ایجاد و حفظ عادت‌های جدید مفید زمانی روزانه کنار بگذارند. آن‌ها باید با کسب آگاهی از انگیزه‌های خود، از نقاط قوتشان برای دنبال کردن هر آنچه که عاشقش هستند بهره بگیرند.

مایرز و بریگز در مورد تیپ شخصیتی ISFP می‌گویند که: «کارِ دست ISFPها شیواتر از کلامشان است.»

ازدواج تیپ شخصیتی ISFP

ارزش‌های تیپ شخصیتیISFP و چیزهایی که باعث خوشحالی آن‌ها می ‌شوند:

  • خانه و خانواه
  • سلامتی
  • امنیت مالی
  • دوستی‌ها
  • استقلال

تیپ شخصیتی ISFP در زندگی از چه چیزهایی الهام می‌گیرد؟

چیزی که به یک فرد با تیپ شخصیتی ISFP انگیزه می‎دهند این است که تخیلش را به دیگران نشان دهد یا زندگی برای خود بسازد که هم‌جهت با ارزش‌های باطنی او باشد. بیان خود به وسیله‌ی هنرهایی مثل عکاسی، نویسندگی، رقص، موسیقی یا سایر کارهای خلاقانه، به این افراد انرژی بالایی می‌بخشد. همه‌چیز در نظر آن‌ها بی‌معنی می‌شود وقتی پای خلق چیزهایی به میان می‌آید که از روح و قلب این افراد سرچشمه می‌گیرد. چرا که این کارها احساس در لحظه زنده بودن و زندگی کردن را به ISFPها می‌دهد و این احساسی سرشار از لذت و آزادی است که نمونه‌ی مشابهی ندارد.

ISFPها همجنین دوست دارند تا زیبایی را در محیط پیرامون خود بیایند و به آن توجه کنند. این عناصر زیبایی می‌تواند چیزی رؤیایی مانند دیدن یک رنگین‌کمان در آسمان یا دیدن رشته کوه‌ها باشد یا چیزی به سادگی الگوهای پیچیده‌ی یک تار عنکبوت در هنگام سپیده دم. آن‌ها احساس بی‌انگیزگی می‌کنند وقتی در محیطی گیر می‌کنند که بیش‌ازحد خشک و سازمان‌یافته است چون شخصیت آن‌ها زمان و فضایی را ایجاب می‌کند که بتوانند خود واقعیشان را بدون احساس محدودیت بروز دهند.

 این افراد برای اصالت و آزادی ارزش زیادی قائل هستند و برایشان داشتن فضایی امن که بتوانند در آن خودشان باشند مهم است. بنابراین چیز دیگری که باعث آشفتگی این تیپ شخصیتی می‌شود این است که با تقاضاهای اجتماعی زیادی روبه‌رو شوند و تحت فشار قرار گیرند و رفتارهایی انجام دهند که متعلق به درونیات خودشان نیست.

ازدواج تیپ شخصیتی ISFP 

یک ISFP از چه راه‌هایی می‌تواند الهام‌بخشی خود را افزایش دهد؟

  • دوستانی را برای معاشرت کردن انتخاب کنید که خود واقعی شما را می‌پذیرند و آن را تحسین می‌کنند.
  • داوطلبانه مشغول کارهایی شوید که برای شما اهمیت زیادی دارند.
  • حتی اگر فکر می‌کنید در انجام کارهایی مهارت ندارید به دنبال پروژه‌های خلاقانه‌ای در آن زمینه‌ها بروید و خودتان را محک بزنید و کارهایی را به ثمر برسانید که قبلا انجام نداده‌اید.
  • گاهی به تنهایی به دل طبیعت بروید و در زیبایی‌های اطراف خودتان غرق شوید. می‌توانید به تنهایی به کوه بروید یا به تماشای غروب آفتاب در سکوت بنشینید.
  • شما نیاز به داشتن ایده‌هایی خلاقانه دارید به همین خاطر رفتن به گالری‌های هنری و موزه‌ها را به شما پیشنهاد می‌دهیم چراکه در این مکان‌ها ایده‌های خلاقانه‌ای می‌تواند در ذهنتان جرقه بزند.
  • یک لیست از نقل‌قول‌هایی که به شما الهام می‌بخشند تهیه کنید و آن‌ها را هر روز بر روی کاغذ برای خودتان بنویسید. این کار باعث می‌شود تا روز خود را با انرژی شروع کنید.
  • زمان‌هایی را به خود اختصاص دهید تا از فشار دنیای بیرونی فاصله بگیرید. مثلا مدیتیشن کنید، یوگا کار کنید و دست به کارهایی این چنینی بزنید.
  • می‌توانید قبل از خواب ۱۰ چیز زیبایی که در طول روز حس یا تجربه کرده‌اید را روی کاغذ بنویسید و شکرگزار آن‌ها باشید.

تیپ شخصیتی ISFP زمانی که استرس آشفته اش می‌کند در ابتدا خودش را منزوی می‌کند و سعی می‌کند از دنیای اطراف خود فاصله بگیرد. آنها در این زمان‌ها در حد بالایی احساس می‌کنند که باید این هیجانات منفی خود را درک کنند و به آن ها توجه داشته باشند تا بتوانند به این احساسات نظمی بدهند و با آنها آشتی کنند.

تیپ شخصیتی ماجراجو در زمان‌های آشفتگی ترجیح می‌دهد تا استرس خود را به شکل یک کار خلاقانه تخلیه کند. آن کارهای خلاقانه می‌توانند نویسندگی، بازی کردن یا حتی صرفا گوش دادن به یک موسیقی باشند.

وقتی استرس برای ISFP ها ادامه دار و مزمن می‌شود آنها تبدیل به شخصیت‌هایی منفعل، بی قرار و متعصب می‌گردند و ممکن است رفتارهای خود تخریب کننده در پیش بگیرند مثلا تمام پس اندازشان را خرج سفری دقیقه نودی به کشوری دیگر کنند یا نسبت به سلامت خود توجه کافی نداشته باشند تا به این وسیله هیجان و احساس کنترل و آزادی را به زندگیشان برگردانند.

با شدت گرفتن استرس در ISFP ها آنها دچار کارکرد پست خود یعتی تفکری برون ریز (Te) می‌شوند. در این زمان به شکل غیرعادی از دیگران انتقاد می‌کنند، زیاد از حد اشتباهات و ناشایستگی‌های دیگران را به رُخِشان می‌کشند و میل شدیدی پیدا می‌کنند که مشکلات را اصلاح کنند اما باید بدانند که این کارها اغلب اوقات شرایط را وخیم تر می‌کند.

ازدواج تیپ شخصیتی ISFP

عواملی که به تیپ شخصیتی ISFP استرس می‌دهند:

  • وقتی مورد انتقاد از سوی دیگران قرار می‌گیرند.
  • وقتی از سوی دیگران تحسین و تشویق نمی‌شوند.
  • وقتی می‌فهمند که در حال از دست دادن چیزی هستند حالا آن چیز می‌تواند یک رابطه یا یک وظیفه باشد.
  • وقتی مجبور می‌شوند از خط قرمزهای خودشان بگذرند و از ارزش‌هایی که عمیقا برایشان بااهمیت است تخطی کنند.
  • وقتی در محیطی قرار می‌گیرند که زیادازحد خشک است و ساختار و قوانین غیرقابل انعطافی دارد.
  • وقتی مجبور می‎شوند با داده‌ها و اطلاعات زیادی سروکله بزنند.
  • وقتی جامعه و محیط اطرافشان از آن‌ها انتظارات و خواسته‌های زیادی دارد و باید تعهدی بیش‌ازحد داشته باشند.
  • وقتی زمان کافی برای تنها بودن ندارند.

تیپ شخصیتی ISFP زمانی که استرس آشفته‌اش می‌کند در ابتدا خودش را منزوی می‌کند و سعی می‌کند از دنیای اطراف خود فاصله بگیرد.

آن‌ها در این زمان‌ها در حد بالایی احساس می‌کنند که باید این هیجانات منفی خود را درک کنند و به آن‌ها توجه داشته باشند تا بتوانند به این احساسات نظمی بدهند و با آن‌ها آشتی کنند. تیپ شخصیتی ماجراجو در زمان‌های آشفتگی ترجیح می‌دهد تا استرس خود را به شکل یک کار خلاقانه تخلیه کند. آن کارهای خلاقانه می‌توانند نویسندگی، بازی کردن یا حتی صرفا گوش دادن به یک موسیقی باشند.

وقتی استرس برای ISFPها ادامه‌دار و مزمن می‌شود آن‌ها تبدیل به شخصیت‌هایی منفعل، بی‌قرار و متعصب می‌گردند و ممکن است رفتارهای خودتخریب‌کننده در پیش بگیرند مثلا تمام پس‌اندازشان را خرج سفری دقیقه نودی به کشوری دیگر کنند یا نسبت به سلامت خود توجه کافی نداشته باشند تا به این وسیله هیجان و احساس کنترل و آزادی را به زندگیشان برگردانند.

با شدت گرفتن استرس در ISFPها آن‌ها دچار کارکرد پست خود یعتی تفکری برون‌ریز (Te) می‌شوند. در این زمان به شکل غیرعادی از دیگران انتقاد می‌کنند، زیادازحد اشتباهات و ناشایستگی‌های دیگران را به رُخِشان می‌کشند و میل شدیدی پیدا می‌کنند که مشکلات را اصلاح کنند اما باید بدانند که این کارها اغلب اوقات شرایط را وخیم‌تر می‌کند.

ازدواج تیپ شخصیتی ISFP

در این شرایط چطور به تیپ شخصیتی ISFP کمک کنیم؟

  • به آن‌ها برای تنها بودن و پردازش احساسات و افکارشان زمان کافی دهید.
  • به حرف‌هایشان بادقت گوش کنید، احساساتشان را تقویت کنید و به آن‌ها نقاط قوتشان را یادآوری کنید.
  • در زمان‌های استرس گوش این تیپ شخصیتی اصلا به نصیحت شنیدن بدهکار نیست پس به هیچ‌وجه نصیحتشان نکنید.
  • خیلی در این زمان‌ها منطقی رفتار نکنید و آن‌ها را هم به منطقی بودن ترغیب نکنید چون این کار بیشتر آن‌ها را عصبی می‌کند. فقط کافی است صبور، آرام و حامی باشید.
  • وقتی آرام‌تر شدند. از آن‌ها بپرسید که چه کمکی از دستتان برایشان برمی‌آید و به دنبال راه‌حل باهم بگردید.
  • می‌توانید در این زمان‌ها برای کاهش استرسشان فعالیت‌هایی دو نفره داشته باشید. برای مثال شاید آن‌ها دوست داشته باشند با ماشین با یکدیگر به جایی بروید و موسیقی دلخواهتان را بشنوید بدون اینکه حرفی بزنید. پس این پیشنهاد را به او بدهید و نظرش را بپرسید.

تیپ شخصیتی ISFP در ازدواج و روابط عاشقانه

آن‌ها به شریک زندگی خود خوب گوش می‌دهند و همدلی بالایی با او دارند. حتی اگر با دیدگاه‌های پارتنر خود از زاویه‌هایی مخالف باشند نظر او را مدنظر قرار می‌دهند که این در پیش گرفتن مسیر میانه‌رو برای حل راحت‌تر درگیری‌ها مفید است. ISFPها نسبت به شریک عاطفی خود گشودگی عاطفی دارند و این ویژگی آن‌ها موجب می‌شود تا فرد مقابل بتواند آن‌ها را در سطح عمیق‌تری بشناسد. این تیپ شخصیتی خوب می‌داند که تصمیمات شخصی‌اش می‌تواند بر زندگی شریک عاطفی‌اش هم تأثیرگذار باشد به همین خاطر ملاحظه کار و همدل‌تر رفتار می‌کنند و به عواقب تصمیمات خود خوب می‌اندیشند.

تست mbti

تیپ شخصیتیISFP در روابط عاشقانه و ازدواج ممکن است دچار چه چالش‌هایی شود؟

  • ISFPها برایشان سخت است که به صورت منطقی مسائل عاطفی خود را حل‌وفصل کنند و ذهنیتی متعادل در این گونه مسائل داشته باشند به همین خاطر ISFPها را در مواقع حساس تصمیم‌گیری این‌طور مشاهده خواهید کرد که بیش‌ازحد بر احساسات خود متکی هستند یا تعارضات را خیلی شخصی‌سازی می‌کنند.
  • ISFPها نمی‌توانند به درستی احساساتشان را از گفتگوهای دشوار جدا کنند درحالی که آن‌ها باید یاد بگیرند تا برای کاهش استرس و تصمیم‌گیری‌های دقیق‌تر این امر دشوار را انجام دهند.
  • مورد بعدی این است که آن‌ها در پرداختن به حقیقت و ریشه‌ی مسائل، مشکل دارند و نمی‌توانند خیلی سریع این کار را انجام دهند. در این مواقع شریک عاطفی این اشخاص برای کشف مشکلات عمیق‌تر باید به کمک بیاید، سؤالات واضح بپرسد، مشوق باشد تا پاسخ‌ها به اشتراک گذاشته شوند.
  • آن‌ها ممکن است برای دیگران بدبین به نظر بیایند و این مشکلاتی را در رابطه ایجاد کند.
  • آن‌ها افرادی متفکر و باهوش هستند اما بیشتر اوقات افکارشان را به دیگران نمی‌گویند و این می‌تواند موجب درک اشتباه مردم و ایجاد تعارض و اختلاف در روابطشان شود.

مطلب مرتبط: با چه تیپ شخصیتی ازدواج موفق‌تری خواهید داشت؟

ازدواج تیپ شخصیتی ISFP

شیوه‌ی عشق‌ورزی تیپ شخصیتی ISFP در روابط عاطفی

زبان عشق یک ISFP به این صورت است که صرف زمان و انرژی با عزیزان برایشان بسیار مهم است. آن‌ها خیلی ریزبینانه دقت می‌کنند که آیا برای اطرافیان خود یک اولویت هستند یا خیر و این در روابط عاشقانه برایشان بسیار مهم و حیاتی است. این افراد خیلی تحت تأثیر کلماتی که می‌شنوند قرار می‌گیرند یعنی از شنیدن کلمات تحسین آمیز بسیار لذت می‌برند و با شنیدن انتقاد زجر می‌کشند. به همین خاطر شریک عاطفی یک ISFP باید خیلی مراقب لحن و کلماتی که به کار می‌برد باشد تا مبادا به او از روی ناآگاهی و ناخواسته صدمه‌ای نزند.

دسته بندی : ازدواج

مطالب مرتبط

عضویت در خبرنامه

برای عضویت در خبرنامه ایمیل خود را وارد کنید.

مطالب پیشنهادی

آزمون‌های مرتبط با این پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.