ویدیو درونگرایی در مدل MBTI

چرا گفتم  MBTI درونگرایی؟ چون درونگرایی و برونگرایی هم در مدل MBTI هست و هم در مدل نئو و تعاریف اینها با هم متفاوت است. درون گرایی در MBTI نشان دهنده آن است که من انرژی روحی و روانی را از خودم می‌گیرم و نیاز به دیگران ندارم و آدم مستقلی نسبت به دیگران هستم. یعنی دوست دارم بیشتر روی کار خودم تمرکز داشته باشم و از خودم انرژی بگیرم.

درون گرایی در MBTI یعنی وقتی نشستم در خانه حالم بهتر است. وقتی در جمع قرار می‌گیرم سطح انرژی ام کم می‌شود. پس درون گرایی نشان‌دهنده این است که من انرژی روحی و روانی‌ام را بیشتر از خودم دریافت می‌کنم نه از دیگران. یک نکته مهم، آیا در مورد درونگرایی و برونگرایی من مطلقاً درونگرا هستم یا مطلقا برونگرا؟ در مدل MBTI یا شما درونگرا هستید یا برونگرا. اما در دنیای واقعی انقدر صفر و یک نداریم، ما تلفیقی از درونگرایی و برونگرایی هستیم. ما در همین آزمون  MBTI قطبینو می‌خواهیم ببینیم شما کدام را بیشتر دارید؟  مقدار درونگراییتان بیشتر است یا برونگرایی؟

ویژگی های رفتاری درونگرایان در MBTI

بگذارید چند تا از ویژگی‌های رفتاری درونگرایی را برایتان تشریح کنم. وقتی می‌خواهید با آدم‌های درون گرا ارتباط برقرار کنید انگار سدی را جلوی شما می‌گذارند و به هر کسی اجازه نمی‌دهند وارد حریم خصوصی‌شان شوند. پس ما باید یاد بگیریم وقتی یک درونگرا را دیدیم، بگذاریم زمان بگذرد، ما را بیشتر بشناسد و بعد ما را وارد زندگی شخصی و خصوصی خودش کند.

اطلاعات یک آدم درونگرا به راحتی در اختیار شما قرار نمی‌گیرد. وقتی شما وارد محیط مجازی یک آدم درونگرا می‌شوید به احتمال خیلی زیاد ممکن است هیچ عکسی از آن فرد وجود نداشته باشد. تصاویر مختلفی را در پروفایل اینستاگرام، تلگرام یا واتساپ این فرد می‌توانید ببینید. ممکن است شعر باشد، آیه قرآن باشد، عکس پرنده باشد، عکس بچه باشد و یا عکس یک قسمت از فیلم باشد. این فرد ممکن است به احتمال خیلی زیاد درونگرا باشد. یک نکته آموزشی هم خدمتتان عرض کنم، اگر می‌خواهید در ارتباط با یک آدم درونگرا موفق عمل کنید، لطفاً به این نکته خیلی توجه کنید.

به جای اینکه ساعت‌ها با تلفن با این فرد صحبت کنید قبل از اینکه تماس تلفنی بگیرید، ابتدا به او پیام بزنید. اگر با یک پیامک با یک صدا و چت با او صحبت کنید خیلی موفق‌تر خواهید بود. دلایل مختلفی دارد و یکی از دلایل مهم این است که یک آدم درونگرا دوست دارد قبل از اینکه کاری را انجام بدهد یا یک صحبتی کند، اول فکر کند و بعد آن کار را انجام بدهد.

پس ما به یاد داشته باشیم اگر بخواهیم با یک آدم درونگرا موفق کار کنیم، در بیزینس، در ارتباطات اجتماعی به آن آدم فرصت بدهیم و به جای اینکه زیاد حرف بزنیم مختصر و مفید و به جای اینکه مستقیم تلفن کنیم از پیام یا فایل‌های صوتی استفاده کنیم.

دسته بندی : mbti-tv

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.