در قرار اول چه بگوییم؟ ۱۶ سؤالی که در قرار اول شما را از سردرگمی نجات می‌دهد!

What should we say on the first date?

در قرار اول چه بگوییم؟ یا در قرار اول چی بپرسیم؟ این سؤالی است که تقریبا تمام افراد در مقطعی از زندگی‌شان با آن کلنجار می‌روند. البته طبیعی هم هست. همواره تجربه‌ی هر اتفاقی برای اولین بار به‌نوبه‌ی خودش پرچالش و استرس‌زا است. بدون شک اینکه چه بگویید و چطور رفتار کنید مهم است. هرچقدر این دیدار مهم‌تر باشد به‌همان اندازه استرس بیشتری را متحمل خواهید شد. می‌دانیم قطعا در آن لحظات و ساعت‌ها تجربه‌ی این استرس حس ناخوشایندی است. چون نمی‌دانید باید چطور رفتار کنید که قرار اول برایتان خاطره‌انگیز شود و در نگاه اول به دل بنشینید و تأثیرگذار باشید و اینکه اصلا دلتان نمی‌خواهد این دیدار، قرار اول و آخرتان باشد.

تست mbti

موفقیت در دیت اول نه‌تنها تجربه شخصی بلکه اساسی‌ترین گام به سوی یک رابطه عمیق و معنا‌دار نیز است. اصول این تجربه مهم را می‌توان به عنوان مراحل طلایی در شناخت یکدیگر و ایجاد ارتباطات مؤثر تلقی کرد. مهم‌ترین اصل، صداقت و شفافیت در ارتباطات است. از آغاز تا پایان قرار ملاقات، ارتباطات صادقانه می‌تواند اطمینان ایجاد کرده و ارتباط را به سمت پیشرفت هدایت کند.

اینکه «چقدر احتمال دارد از من خوشش بیاید؟» یا «اگر این ملاقات، قرار اول و آخرمان باشد چیکار کنم؟» را از ذهنتان خارج کنید. کلنجار رفتن با این افکار تنها استرستان را بیشتر می‌کند. تمام تمرکزتان را به دیدن، شنیدن، ایجاد ارتباط صمیمی و شناختن طرف مقابل اختصاص دهید. در این محتوا سعی داریم به شما کمک کنیم تا بتوانید تاثیرگذاری بیشتری داشته باشید و تجربه خوبی از این قرار داشته باشید.

چگونه در قرار اول بیشترین تأثیرگذاری را داشته باشیم؟

۱ـ داشتن آمادگی، اولین قدم برای شروع یک رابطه

روابط عاطفی و ازدواج یکی از ابعاد مهم زندگی انسان‌هاست که تأثیر عمیقی بر کیفیت زندگی آن‌ها دارد. قبل از ورود به دنیای پیچیده روابط، اموری وجود دارند که باید با آن‌ها به‌طور جدی مواجه شویم. یکی از این امور، آمادگی عاطفی است که اساسی‌ترین پایه برای برقراری روابط سالم و موفق است.

آمادگی عاطفی به معنای آگاهی از خود و توانمندی برای مدیریت احساسات است. قبل از آنکه به دنیای روابط عاطفی پا گذاشته و در آغوش عشق و احساسات بیفتیم، باید با خودمان آشنا شویم. این به معنای درک عمیق از ارزش‌ها، هدف‌ها و نیازهای شخصی خود است. آگاهی از این موارد نه تنها به ما کمک می‌کند تا خودمان را بهتر درک کنیم بلکه به ما این امکان را می‌دهد که در روابط خود موفق‌تر عمل نماییم. همچنین برقراری روابط عاطفی نیازمند مدیریت صحیح احساسات است. هر فردی بر اساس تجربیات و شخصیت خود دارای احساسات مختلفی است. آمادگی عاطفی به ما آموزش می‌دهد که چگونه با احساسات خود هماهنگ شویم، آن‌ها را درک کنیم و از طریق ارتباط با دیگران، ارتباطات سالم و پایدار برقرار کنیم.

ضمناً برقراری روابط عاطفی نیازمند آمادگی به لحاظ روانی نیز هست. توانایی در مواجهه با چالش‌ها، حل مسائل و حفظ تعادل روانی در زمینه عاطفی ازجمله مهارت‌های ضروری برای رابطه موفق است. قبل از ورود به یک رابطه جدی، باید اطمینان حاصل کنیم که توانایی مدیریت روانی خود را داریم و قادر به پشتیبانی احساسی از شریک زندگی خود خواهیم بود. در اصل، آمادگی عاطفی اساسی‌ترین پایه برای روابط پایدار و موفق است. برخورداری از این آمادگی نه تنها به خودمان بلکه به شریک زندگیمان نیز اجازه می‌دهد تا در مسیری پر از ارتباطات سالم و مؤثر حرکت کنیم و زندگی عاطفی رضایت‌بخشی داشته باشیم.

۲ـ جذاب رفتار کنید.

قبل از اینکه برویم به‌سراغ این سؤال که در قرار اول چه بگوییم؟ خوب است که بدانید در وهله‌ی اول باید سعی کنید کسل کننده رفتار نکنید و تا حد امکان ذهن طرف مقابلتان را مشغول خودتان نمایید. می‌پرسید چطور؟

از صحبت‌های تکراری و کلیشه‌ای دست بردارید. بهتر است قبل از قرار اول کمی به حرف‌هایی که قرار است گفته شوند فکر کنید. کاغذی جلوی خودتان بگذارید و بنویسید که بهتر است چه نکاتی مطرح شوند. برای اینکه کمی استرستان فروکش کند در همان ابتدا جلسه از علایقش در مورد موضوع خاصی بپرسید. مثلا سؤال کنید به چه ورزشی یا غذایی علاقه‌مند هستید؟ می‌توانید طوری که برای طرف مقابل اذیت‌کننده و گیج‌کننده نباشد این سؤالات را عنوان کنید. خیلی هم روی یک مورد پافشاری نکنید. زیرا قرار است که به مسائل مهم‌تری بپردازید. سعی کنید در طراحی سؤالات کمی تنوع به‌خرج دهید و از تکرار بپرهیزید.

متین رفتار کنید و در طول گفت‌وگو لبخند گوشه‌ی لبتان باشد. البته موقعی که طرف مقابل با شما جدی صحبت می‌کند حواستان باشد که نیشخند نزنید. چون در ابتدا شناختی صورت نگرفته، ممکن است فرد مقابل رنجیده خاطر شود.

Dating

۳ـ لازم نیست مدام سربه‌زیر باشید.

آیا خودتان دوست دارید وقتی با کسی صحبت می‌کنید مدام سرش پایین باشد و حتی نیم نگاهی به چشمان شما نیندازد؟ یک‌سره به ساعتش نگاه کند و در کل شش دانگ حواسش به شما نباشد؟ قطعا پاسختان منفی است. پس لطفا این رفتار را نسبت به طرف مقابلتان انجام ندهید. روی صحبت‌های او کاملا متمرکز بمانید. اگر زیادازحد خجالتی باشید شما را فردی بی‌اعتمادبه‌نفس می‌پندارد. در این مورد ارتباط چشمی مناسب و گوش شنوا داشته باشید و و به زبان بدنتان اهمیت دهید حتما مهارت خوب گوش کردن را از قبل تمرین کنید.

اگر برای داشتن ارتباط چشمی مناسب، شما هم مثل خیلی‌ها دچار مشکل می‌شوید و نمی‌دانید ارتباط چشمی مناسب باید چند ثانیه باشد، جالب است بدانید که ژورنال رویال سوسایتی (Royal Society Open Science)  در این زمینه تحقیقاتی انجام داده و مشخص شده بهترین بازه زمانی نگهداری ارتباط چشمی، ۳.۳ ثانیه است و بعد از آن چند ثانیه ارتباط چشمیتان را قطع کنید و دوباره ایجاد کنید. ازطرفی اگر برای شما سخت است که در چشم‌های طرف مقابل خبره شوید، به جایش می‌توانید به وسط چشم‌ها یا ابروهای شخص مقابلتان نگاه کنید.

مطلب مرتبط: چطور خودم را دوست داشته باشم؟ ۷ گام مؤثر برای افزایش عزت نفس

۴ـ خوش پوش و خوش‌بو در محل قرار حاضر شوید.

بی‌تردید در کنار آگاهی از اینکه در قرار اول چه بگوییم؟ اینکه چی بپوشیم و سر و وضعمان به چه صورت باشد هم اهمیت مضاعفی دارد. پیش‌ازاینکه کلامی از دهانتان خارج شود اطلاعات مهمی درخصوص شخصیت و ویژگی‌های رفتاری شما به طرف مقابل منتقل می‌شود. بسیاری از اشخاص برون‌گرا لباس‌های پرزرق‌وبرق به تن می‌کنند. آن‌ها اغلب لباس‌های گشاد و رنگی می‌پوشند که ممکن است در نگاه اول فرد مقابل آن‌ها را شلخته و توجه‌طلب تصور کند. برعکس، افراد قضاوت‌گرا طرفدار لباس‌های تنگ و اتو کشیده و مرتب هستند.

خلاصه اینکه شیک و تمیز باشید. اگر نمی‌دانید چه بپوشید از اطرافیان و یا کسانی‌ که تجربه دارند سؤال کنید. اگر چاق هستید لباسی نپوشید که پر بودن بدنتان را چندبرابر کند و برعکس اگر لاغراندام هستید لباسی به تن کنید که کمی پُر به‌نظر بیایید. به‌یاد داشته باشید که پوشش شما باید معرف مناسبی از سن و شخصیتتان باشد. در ضمن از عطر خوب نیز غافل نشوید. البته که نباید خودتان را غرق در عطر کنید.

در ادامه به این موضوع توجه داشته باشید که سؤالات واضح و روشنی را درخصوص پوشش یکدیگر بپرسید. اینکه شما ترجیح می‌دهید پوشش همسرتان به چه نحوی باشد؟ چقدر به مد اعتقاد دارید و به آن پای‌بند هستید؟ در سفرهای داخلی و خارجی معمولا چه پوششی دارید؟ از نظر شما پوشش مناسب و نامناسب چه ویژگی‌هایی دارند؟

پیشنهاد:

قبل از اینکه برویم به‌سراغ ادامه موضوع در قرار اول چه بگوییم؟ و چی بپرسیم؟ به شما پیشنهاد می‌کنیم برای اینکه بتوانید به‌بهترین شکل ممکن خودتان را برای دیدار اول آماده کنید تنها چند دقیقه زمان بگذارید و مقاله زیر را مطالعه کنید. سپس با مطالعه ادامه سؤالات خواهید توانست با اعتمادبه‌نفس و آمادگی بالا در ملاقات اول حاضر شوید.

مطلب مرتبط: در قرار اول چگونه رفتار کنیم؟ ۱۵ اصل مهم که باید به آن‌ها توجه کنید!

bored dating

۵ـ سؤالات کلی و بی‌هدف نپرسید!

چه خبر؟ «هیچی، خبری نیست!» این بی‌نمک‌ترین و گیج‌کننده‌ترین پاسخی است که می‌توانید در جواب به این سؤال بدهید. ضمن اینکه به طرف مقابلتان نیز حس ناخوشایندی را منتقل می‌کنید. لطفا کمی طنازی و خلاقیت را چاشنی سؤالات کنید. پرسش‌های کلی نمی‌توانند اطلاعات مفید و قابل استنادی را در اختیار شما قرار دهند. پس بهتر است که مدت‌زمان زیادی را صرف آن‌ها نکنید. مثلا به جای پرسیدن سؤال کلی «چه خبر»، بپرسید امروز برای او چگونه گذشته است یا اتفاقات مهم این روزهایش چه هستند. یا اگر او را کمی می‌شناسید و موضوعات مورد علاقه او را می‌دانید، می‌توانید گفتگو را به سمت آن موضوعات ببرید.

۶ـ کمی نسبت به ویژگی‌های شخصیتی و مدل رفتاری طرف مقابل آگاهی پیدا کنید.

گاهی بعضی از سؤالات طرف مقابل را آزرده خاطر کرده و باعث می‌شوند سوءتفاهم پیش بیاید. خب پس در قرار اول چه بگوییم؟ چیکار کنیم که کدورت و دل‌خوری پیش نیاید؟ ابتدا سعی کنید با چند پرسش هوشمندانه بخشی از ویژگی‌های شخصیتی و مدل رفتاری او را کشف کنید. از او بپرسید به نظر خودش بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقی و عادت رفتاری که دارد چیست؟ ممکن است طرف مقابل شما فردی تسلط‌گرا و جسور باشد. به سؤالات شما پاسخ‌های قاطعانه بدهد و متقابلا سؤالات محکمی بپرسد.

افراد تسلط‌گرا یا افراد دارای الگوی رفتاری D خیلی حوصله‌ی پاسخ‌های طولانی را ندارند و دوست دارند همان چند دقیقه‌ی ملاقات را به‌نحوی که مطلوبشان است کنترل کنند. البته چه شما این‌طور باشید چه طرف مقابلتان، باید بدانید که این‌ گفت‌وگو خیلی به نفعتان نخواهد بود. انعطاف در این پروسه خیلی اهمیت دارد‌. حال ممکن است بازهم نگران شوید و با خود بگویید پس در قرار اول چه بگوییم که برای هر دو طرف سودمند باشد؟

تست نئو

اگر در الگوی رفتاری شما شاخص D بالایی وجود دارد اجازه دهید موضوعات کمی با جزئیات بیان شوند و اندکی باحوصله و صبور باشید. حرف خودتان را تحمیل نکنید و جواب‌های کوبنده ندهید‌. قرار نیست روی طرف مقابل را کم کنید. حواستان باشد قرار اول، میدان رقابت نیست. یا اگر شخص مقابلتان الگوی رفتاری  I  داشته باشد، به راحتی با مردم ارتباط برقرار می‌کند و می‌تواند راحت شما را بشناسد و می‌تواند بفهمد چه چیزهایی مورد علاقه شماست و چطور می‌تواند روی شما تأثیر بگذارد.

What should we say on the first date?

۷ـ از اصالت بپرسید.

ملاک اصالت در خانواده شما چیست؟ پول؟ ثروت؟ جایگاه اجتماعی؟ محل زندگی؟ مدرک تحصیلی؟ اخلاق؟!

شاید بتوان این‌گونه گفت که شرافت و نجابت دو رکن اصلی اصالت خانوادگی را تشکیل می‌دهند. البته بعضی‌ها فکر می‌کنند که خانواده خیلی موضوع مهمی نیست چون قرار است با خود فرد ارتباط برقرار کنند نه با خانواده‌اش. اما درواقع سبک زندگی خانواده شخص و نوع رفتارهایشان خیلی روی شخصیت آدم مؤثر است. پس خانواده را دست‌کم نگیرید و توجه کنید که مؤدب بودن یک فرد نشان‌دهنده‌ی پرورش یافتن او در خانواده‌ای صالح و اصیل است. حتما دوست دارید خانواده‌ی رشدیافته‌ای تشکیل دهید. پس حتما به اصالت خانوادگی طرف مقابل توجه کنید. هردو طرف باید توان و آمادگی پرورش روحی خانواده را داشته باشید. چراکه خانواده‌ی با اصالت فرزند شایسته‌ تربیت می‌کند.

۸ـ آیا موافق با مشاوره گرفتن از افراد متخصص است؟

کسانی که رؤیای ازدواج با یکدیگر را دارند باید بدانند که در آینده زندگی‌شان همیشه گل‌وبلبل نخواهد بود و ناچار هستند با ناملایمات و چالش‌های متعدد و گوناگونی دست‌وپنجه نرم کنند. درواقع روبه‌رو شدن با انواع مشکلات و اختلافات کاملا طبیعی است. نکته‌ی قابل ذکر اینجاست که آیا نحوه‌ی رسیدگی به اختلافات را بلد هستند؟ برای اینکه میزان اختلافات را به حداقل برسانید بهتر است در مورد تمام موارد مهم مثل مهریه، جهیزیه، تعداد فرزندان، آداب‌ورسوم خانوادگی، چگونگی برگزاری مراسمات و مواضع مشترک گفت‌وگو کنید و از مشورت با افراد متخصص غافل نشوید. این‌گونه دیگر بعدها با اختلاف و عدم تفاهم مواجه نخواهید شد و از این عدم تفاهم در آینده جلوگیری خواهید کرد.

مطلب مرتبط: آیا مشاوره قبل از ازدواج تضمین کننده خوشبختی ماست؟

What should we say on the first date?

۹ـ در مورد رؤیاها و چشم‌اندازش به اهداف بپرسید.

یکی از مهم‌ترین پاسخ‌ها در جواب به سؤال در قرار اول چه بگوییم؟ این است که در رابطه با برنامه‌ها و اهداف آتی فرد مقابل با جزئیات سؤال بپرسید. درباره‌ی اهداف کلی زندگی و اینکه ۵ سال بعد جایگاه خود را به چه صورت می‌بینند و قرار است به چه چیزهایی برسند؟ روشن شدن این موارد به‌طورکلی سرنخ‌های خوبی به شما و طرف مقابلتان درباره‌ی نیاز به پیشرفت و میزان مسئولیت‌پذیری طرفین می‌دهد. همین‌طور متوجه خواهید شد که اولویت‌های شما با آن شخص یکی است یا نه؟ خواهید فهمید که دغدغه‌های آن شخص چیست؟

۱۰ـ دوست داری تعطیلات را در منزل سپری کنی یا علاقه‌مند به مسافرت و مهمانی هستی؟

به شما پیشنهاد می‌کنیم هرگز پرسیدن این سؤال را از قلم نیندازید. این موضوع بیشتر از آن چیزی که فکرش را بکنید اهمیت دارد. پس بهتر است از ابتدا مشخص کنید که ترجیح می‌دهید اوقات فراغت خود را چگونه بگذرانید. برای مثال شاید شما درون‌گرایید و منتظر یک‌ روز تعطیل هستید که فقط در منزل استراحت کنید، فیلمی ببینید و یا حتی بخوابید. برعکس فرد مقابل، هیجان‌خواه، معاشرتی و برون‌گرا است و دوست دارد اوقات فراغتش بیشتر در بیرون از منزل سپری شود.

بله کسانی که ترجیح شخصیتشان برون‌گرایی است، تمایل دارند به مهمانی‌های شلوغ بروند و از مسافرت‌های جمعی لذت می‌برند. به‌محض اینکه این افراد مدتی کوتاه در منزل بمانند به‌سرعت حوصله‌شان سر می‌رود، علی‌الخصوص اگر تنها باشند. پس لازم است خودتان را بشناسید و برای شناخت کسی که دوست دارید رابطه‌تان با او ادامه پیدا کند قدری انعطاف‌پذیر باشید. با همین سؤال ساده اندکی به شناخت او نزدیک خواهید شد. مثلا در ایام تعطیل چه برنامه‌هایی دارید؟ همین سؤال شما را از ابهام مهمی نجات می‌دهد.

مطلب مرتبط: با چه تیپ شخصیتی ازدواج موفق‌تری خواهید داشت؟

۱۱ـ چه توقعی از رابطه عاطفی دارید؟

و اما برویم سراغ شاه‌کلید سؤال مهم در قرار اول چی بگوییم و چی بپرسیم؟ انتظار شما از رابطه عاطفی و ازدواج چیست؟ چرا می‌خواهید ازدواج کنید؟ اگر ازدواج نکنید چه اتفاقی می‌افتد؟ چه توقعاتی از شریک عاطفی‌تان دارید؟ چه زمانی احساس خوشبختی می‌کنید؟ و از همه مهم‌تر تعریف شما از یک ازدواج یا رابطه عاطفی موفق چیست؟

لازم به ذکر است به‌همان اندازه که طرف مقابل باید پاسخ‌های دقیق و مشخصی برای این قبیل سؤالات داشته باشد، شما نیز باید بتوانید به تمام این سؤالات پاسخ دهید. دلایلی مثل ترس از تنها ماندن، بالا رفتن سن، بالا بودن نیاز جنسی، برآورده کردن آرزوی پدرومادرم (دیدن من در لباس عروسی یا دامادی) و یا حتی شرط تأهل برای رسیدن به جایگاه شغلی بهتر هرگز دلایل منطقی و قابل اعتمادی برای تشکیل یک زندگی زناشویی نخواهد بود.

مطلب مرتبط: آیا من برای ازدواج آمادگی دارم؟ ۱۵ نشانه‌ی عدم آمادگی برای ازدواج

۱۲ـ در مورد مهم‌ترین باورهای اعتقادی و ارزش‌های یکدیگر سؤال بپرسید؟

برای خیلی‌ها نوع پوشش، اعتقادات مذهبی، باورهای خانوادگی و جزئیات آن مهم است. اینکه چه نوع پوششی برایتان اهمیت دارد را به‌طور شفاف مطرح کنید و از او بپرسید که در مقابل اقوام و در مهمانی‌ها چه پوششی دارد؟ یا انجام چه احکام و آداب‌ورسومی برایشان اولویت دارد؟ متقابلا خودتان هم باید در مورد اعتقادات مذهبی و فرهنگی و نوع پوشش خود توضیحات روشنی ارائه دهید.

first date

۱۳ـ زیرکانه بپرسید تا چه اندازه به حرف‌های خانواده و اطرافیان اهمیت می‌دهد؟

هدف از این سؤال این است که میزان استقلال او در تصمیم‌گیری و حل مسائل مشخص شود. اینکه آیا تمام تصمیمات ریزودرشت زندگی او تحت تأثیر نظرات خانواده و اطرافیان گرفته می‌شوند؟ متأسفانه برخی از افراد دهن‌بین و وابسته هستند و به‌راحتی دیگران در زندگیشان دخالت می‌کنند. پرسیدن چنین سؤال‌هایی به شما کمک خواهد کرد تا متوجه شوید تا چه اندازه به نظرات همسرش در مورد تصمیم‌گیری‌های مهم زندگی (تغییر شغل، خرید خانه، ماشین، انتخاب محل زندگی، درخواست وام بانکی، سرمایه‌گذاری و…) اهمیت می‌دهد؟

مطلب مرتبط: چگونه درست تصمیم‌گیری کنیم؟ ۸ گام مؤثر برای افزایش قدت تصمیم‌گیری

۱۴ـ نظر او را در مورد فعالیت‌های اجتماعی همسرش مانند شغل، ادامه تحصیل و کیفیت و کمیت حضورش در اجتماع جویا شوید؟

دانستن اینکه در اجتماع و محیط کار چگونه حضور پیدا می‌کند و آیا اصلا فردی اجتماعی است یا از رفتن به اجتماع اجتناب می‌کند به شما کمک می‌کند که نسبت به شخصیت او آگاهی پیدا کنید. آیا او دوست دارد شما در اجتماع بدرخشید یا با این موضوع مشکلی دارد؟

۱۵ـ درخصوص جزئیات شغل یکدیگر و ساعت کاری سؤال بپرسید.

آیا شغل او آزاد است یا دولتی؟ چند ساعت از شبانه‌روز را صرف انجام کارش می‌کند؟ در طول ماه چقدر تعطیلی و مرخصی دارد؟ آیا شغل او جزء مشاغل حساس و پرخطر است؟ آیا او یا شما ساعاتی در طول شب را باید شیفت بمانید؟ شغلش اولویت چندم زندگی‌اش است؟ آیا در موقعیت شغلی فعلی امکان ارتقا شغلی و افزایش حقوق دارد؟ اگر این موارد برایتان مهم است حتما ازهم سؤال کنید.

What should we ask on the first date?

۱۶ـ آیا اهل پس‌انداز کردن هستید؟ درآمد ماهیانه شما خرج چه مواردی می‌شود؟

به‌جای این‌قدر کلنجار رفتن با سؤال مبهم در قرار اول چه بگوییم؟ خوب است اندکی اولویت‌های زندگی خودتان را مورد بررسی قرار دهید. به زبان ساده اگر شاغل بودن و فعالیت اجتماعی جزء ارزش‌های مهم زندگی شما محسوب می‌شود پس باید بدانید که آیا میزان درآمد طرف مقابل برای هزینه‌های زندگی مشترکتان کفایت می‌کند؟ آیا شریک عاطفی شما بر روی درآمد شما هم برای دخل‌وخرج خانواده حساب کرده است؟ البته نکته مهمی که وجود دارد این است که بدون تعارف قرار اول خیلی جای مناسبی برای بررسی کردن موشکافانه این قبیل مسائل نیست. بهتر است اگر قرار بر این است که رابطه شما ادامه پیدا کند بررسی جزئیات این‌گونه مسائل را به جلسات آتی موکول کنید.

پیشنهاد: ۷ تا از مهم‌ترین سؤالات جلسه‌ی خواستگاری

جمع‌بندی

در کنار تمام مواردی که در بالا اشاره کردیم صدها پرسش مهم دیگری وجود دارند که به‌راحتی می‌توانند جواب مناسبی برای سؤال در قرار اول چه بگوییم؟ باشند. قرار اول برای همه‌ی افراد سرنوشت‌ساز و مهم است. پس حتما محیطی را برای گفت‌وگو انتخاب کنید که کمترین استرس را به دو طرف وارد کند. به نکاتی که در مورد پوشش گفته شد توجه کنید. لبخند را فراموش نکنید و با صداقت به سؤالات یکدیگر پاسخ دهید. از اولویت‌ها و ارزش‌های مهم زندگی شخصی و اجتماعی خودتان غافل نشوید و به دور از هرگونه نقابی و بدون سانسور شخصیت واقعی یکیگر را بشناسید.

‌به یاد داشته باشید که برای شروع یک رابطه عاطفی موفق، رعایت برخی نکات اساسی می‌تواند اساس ساختن یک رابطه قوی و پایدار باشد. اولین نکته، برقراری ارتباط با روحیه باز و صادقانه است. افشای احساسات و نیازها با صداقت، امکان ایجاد ارتباط عمیق‌تر را فراهم می‌کند و احترام به حریم شخصی نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. در شروع یک رابطه، مهم است که هر فرد فضای شخصی خود را حفظ کند و به مرزهای دیگران احترام بگذارد. توانایی به اشتراک‌گذاری فرهنگ‌ها، اهداف و ارزش‌ها باهم، به روابط مثبت و پایدار و مثبت بودن جلسه ملاقات اول کمک می‌کند. همچنین توجه به ارتباط برقرار کردن با مثبت‌ترین و تیره‌ترین ویژگی‌ها و صفات هر فرد باید به عنوان یک اصل مهم درنظر گرفته شود. ارتقاء ارتباط از طریق ارتباط مؤثر و مستدام نیز نیاز به توجه و تعهد دو طرف دارد. همکاری، درک متقابل، توجه به نیازها و احساسات همدیگر می‌توانند اساس رابطه را تشکیل دهند و به یک شروع موفق در رابطه عاطفی منجر شوند.

دسته بندی : ازدواج

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.