بهراستی چه اشخاصی بهترین عملکرد را در محیط کار دارند؟ یکی از مهمترین ابعاد زندگی، کیفیت کار کردن و شغل ماست. چه بخواهید در شغل فعلی خود پیشرفت کنید، چه مسیر شغلی دیگری را طی کنید باید به این سؤال پاسخ دهید که چگونه پیشرفت کنم و بهترین عملکرد را در شغل خود داشته باشم.
اگر اوضاع مرتب است که خدا را شکر و در غیر این صورت، به بررسی محل کارتان بپردازید و از خود بپرسید که چگونه میتوانید در محل کارتان موفق شوید؟ برای موفق شدن در محیط کار باید مهارتهایتان را افزایش بدهید، وقتشناس باشید و در یککلام حرفهای رفتار کنید. باید بتوانید کارفرمایان خود را تحت تأثیر قرار دهید. افرادی که در محل کار خود موفق هستند، ترفیع میگیرند و اضافهحقوق دارند، از آسمان نیامدهاند، بلکه تنها با دقت و پشتکار، پلههای موفقیت را طی کردهاند.
کارفرمایان برای استخدام کارکنان جدید، علاوه بر مهارتها و تواناییهای افراد، تعهدات کاری و شخصیت آنها را نیز مدنظر قرار میدهند. درواقع ما دودسته مهارت داریم. مهارتهای سخت و مهارتهای نرم. برای موفقیت در کار و داشتن عملکرد بهتر در محیط کار باید هر دودسته مهارت را تا حد مطلوبی در خودتان تقویت کنید.
مهارتهای نرم و مهارتهای سخت کدماند و چگونه موجب بهترین عملکرد کاری میشوند؟
مشاغل امروز بیش از هر زمان دیگر دارای فضایی پیچیده، رقابتی و متنوع هستند و برای اینکه کارمندان بتوانند رشد کنند باید مهارتهای نرم و سخت را در کنار هم داشته باشند. مهارتهای سخت درواقع مهارتهایی هستند که از طریق تجربه، تمرین، تکرار و آموزش کسب میشوند.
اما مهارتهای نرم مثل توانایی حل مسئله، به ویژگیهای شخصیتی، مثبت اندیشی، مهارتهای اجتماعی و برقراری ارتباط مربوط است. درواقع ویژگیهای شغلی، هوش اجتماعی، تفکر انتقادی، خلاقیت، روحیه کار تیمی، توانایی مدیریت زمان و برنامهریزی، توانایی رهبری کردن و هوش هیجانی همگی انواعی از مهارتهای نرم به شمار میروند که همگی کارمندان را قادر میسازند که در محیط کار با دیگران ارتباطی مؤثر داشته، عملکرد خود را بهبود بخشند و در موقعیتهای پراسترس بهترین تصمیم را بگیرند.
مطلب مرتبط: مهارتهای نرم چیست؟
برای داشتن بهترین عملکرد در محیط کار باید چه کرد؟
به علت طولانی نشدن مقاله در این فرصت فقط به بیان مهمترین نکات بهمنظور رسیدن به بهترین عملکرد شغلی میپردازیم:
۱ـ کسب مهارتهای شغلی جدید و پولساز
افراد موفق همواره در جستوجوی کسب مهارتهای جدید و جانبی هستند. منظور از جانبی مهارتهایی است که شاید فعلا چندان با کارشان مرتبط نباشد. اما برای سمتها و مشاغل آینده حتما به کار خواهند آمد. درواقع ممکن است شغل فعلی شما به بعضی مهارتها نیاز نداشته باشد. ولی با گذراندن دورههای آموزشی جدید در زمینههای دیگر، شانس خود را برای رشد و ترفیع بالاتر میبرید. هرچه تواناییهای شما بیشتر باشد، روی شما بیشتر حساب میکنند.
۲ـ در جلسات کاری با اعتمادبهنفس اظهارنظر کنید.
در جلسات بزرگ، با حضور تمام مسئولین و مدیران معمولا صحبت کردن کمی سخت است. اما در گوشهای آرام نشستن به معنای از بین بردن بزرگترین فرصت برقراری ارتباط و معرفی خودتان است. در چنین نشستهایی سعی کنید بهخوبی خودتان را نشان بدهید، نه اینکه بیخودی با جلو انداختن خود و نخود هر آشی شدن خودتان را از چشم بیندازید. شما باید به شکلی متین و موقر خودتان را در گفتوگوها شرکت بدهید و اگر نظر قابلتوجهی دارید آن را ابراز کنید و خجالت نکشید. یا اگر کسی صحبتی میکند که با آن موافقید، او را تأیید کنید. همهی این اظهارنظرها را با صدایی رسا و اعتمادبهنفس انجام بدهید.
۳ـ آراستگی و پوشیدن لباس مناسب را در محیط کار فراموش نکنید.
کسانی که در محل کار موفق عمل میکنند، چشماندازهای درستی از آینده دارند و با هدفگذاری، جایگاه آیندهی خود را به نحوی ترسیم میکنند که گویی در آن قرار گرفتهاند. مثلا مطابق موقعیت شغلی که آرزو دارند لباس میپوشند. لباس مناسب معرف بخش مهمی از شخصیت شماست.
۴ـ برقراری ارتباطات گسترده
کلید پیروزی در سازمانها و ادارات چیست؟ قطعا ارتباطات است. ارتباطات تأثیر شگفتانگیزی بر رشد و پیشرفت شما دارد. اگر رئیستان از وجود فردی چون شما باخبر نباشد، فرصت دستیابی به ترفیع و مزایا و… بیمعنی خواهد بود. با همه به نحوی سودمند ارتباط برقرار کنید. باید بهخوبی شناخته شوید تا در مواقع لزوم از توانمندیهای شما استفاده شود. از طرفی دیگر اگر دوست دارید در محیط کار موفق باشید، باید وجههی خوبی در میان همهی کارکنان از خود نشان بدهید. منظور از کارکنان یعنی همهی اعضا و افراد مشغول در محیط کار از دربان و پذیرش گرفته تا افراد در سمتهای بالاتر است. به همه سلام کنید، معاشرت کنید و دوست بشوید.
۵ـ برخورد حرفهای با مدیران ارشد
اگر تاکنون در جلسات هیئتمدیره و… شرکت کرده باشید، حتما متوجه برخورد متفاوت آنها با دیگران و مسائل شدهاید. اگر دوست دارید روزی در جایگاه آنها قرار بگیرید، باید نحوهی مذاکره کردن و معاشرت آنها را یاد بگیرید.
۶ـ کنترل هیجان و شکار هوشمندانه فرصتها
خیلی از افراد در مواجهه با مدیران ارشد و مقامات بالاتر در محیط شغلی دست و پایشان را گم میکنند و قادر نیستند تا اضطرابشان را کنترل کنند. فرض کنید بهطور اتفاقی با مدیرعامل شرکت در آسانسور قرار میگیرید، آیا هول میشوید یا برعکس با بهرهگیری از این فرصت خود را معرفی میکنید و وجههی معقول و مناسبی از خود نشان میدهید؟ همیشه خود را برای چنین موقعیتهایی آماده کنید و از هیچچیز و هیچکس نترسید.
۷ـ ریسکپذیری در شغل
افراد موفق در برابر چالشها جا نمیزنند. وقتی شرکت یا یکی از پروژهها با بحران روبهرو میشود و البته کمی سختی و چالش پیش میآید، جسورانه داوطلب بشوید، نهراسید، پا پیش بگذارید و اقدام کنید. شانه بالا انداختن و فرار کار ترسوهاست. پیروزی با تلاش و پشتکار به دست میآید.
۸ـ استفاده از فرصتهای رهبری
افراد موفق همیشه آمادهی کمک کردن به سایرین هستند و از فرصتهای مدیریت و رهبری نهایت استفاده را میبرند. وقتی پای آموزش و حمایت کارمندان تازه وارد به میان آید، سریعا داوطلب میشوند و در موقعیتهای اینچنینی تسلط و قدرت فرماندهی خود را به رخ مدیرانشان میکشند.
۹ـ گوش دادن فعال
گوش کردن هنری است که رهبران بزرگ از آن باخبرند. باید بتوانید به شکلی مؤثر به دیگران توجه نشان بدهید و به حرفهایشان گوش کنید. توجه به افراد به آنها انرژی و انگیزه میبخشد و نشان میدهد که برای شما مهم هستند. یکی از مهمترین عواملی که موجب ارائه بهترین عملکرد از کارکنان میشود گوش دادن فعال و توجه به سایر همکاران است.
۱۰ـ وظیفهشناسی
برای افراد موفق مهم نیست چه وظیفهای بر عهده دارند. آنها سعی میکنند هر کاری را که عهدهدارش هستند، به نحو احسن انجام بدهند. از کوچکترین کارها بگیرید تا وظایف سنگین، همه و همه تحت نظارت دقیق و برنامهریزی آنهاست. آنها میکوشند تا همیشه بهترین عملکرد را از خود نشان بدهند.
علاوه بر این برای موفق شدن باید حرفهای بود. فرض کنید مدیری دارید که مرتبا پشت سر کارمندان بدگویی میکند، نامهها و پیامها را دیر پاسخ میدهد و قرارهای ملاقات را فراموش میکند. نظر شما چیست؟ آیا چنین فردی لایق مدیریت است؟ قطعا خیر. پس اگر شما نیز رؤیای مدیریت در سر دارید، باید برای داشتن رفتار حرفهای تلاش کنید و حرفهای بودن را در تمام ابعاد شغلی خود رعایت کنید.
۱۱ـ فکر کردن مثل مدیران
مدیران تفکری راهبردی دارند. آنها میدانند که باید چه کنند و برنامهای مشخص برای اقدامات خود دارند. کارکنان عادی منتظر فرمان مقامات بالاتر مینشینند. شما باید بهعنوان یک مدیر، دیگران را هدایت کنید و فراتر از نیازهای فعلی و حل مشکلات کنونی بیندیشید. کسانی که در محل کار موفق هستند تفکر راهبردی دارند و مثل مدیرانی دوراندیش میاندیشند.
مدیران ارشد علاوه بر شناخت دقیق وضعیت شرکت و سازمان خود، محیط کسبوکار را نیز بهخوبی رصد میکنند. آنها از وضعیت کلان اقتصاد و کسبوکارشان آگاه هستند. برای اینکه بتوانید بهترین عملکرد را از خود نشان دهید باید بتوانید همانند آنها کلان فکر کنید. اطلاعات خود را نسبت به شغل و حوزه کسبوکارتان بهروز و جامع نگه دارید. در این صورت میتوانید گامبهگام به اهداف مطلوب خود دستیابید.
۱۲ـ ثبت موفقیتها و به نمایش گذاشتن آنها
حتی اگر رئیستان از عملکرد شما بهشدت راضی باشد، تمام موفقیتهای شما را در یاد نخواهد داشت. پس همیشه نتایج بهترین عملکردتان را ثبت و نگهداری کنید. مثلا مدرکی دال بر رضایت اربابرجوع و مشتری، آمار فروش و موفقیت در پروژهها را برای خود نگه دارید. بهتر است برای نشان دادن بهترین عملکرد خود فقط روی مسئولیتها تمرکز نکنید و دربارهی موفقیتهایی که در مسیر تحقق اهداف رقم میزنید، کمی گزارش بدهید. مثلا اگر مذاکرهی شما در فروش هفتهی گذشته تأثیرگذار بوده است و موجب افزایش ده درصدی در فروش شده است، در گزارش عملکرد خود این موضوع را قید کنید.
البته ثبت موفقیتها کافی نیست. شما باید بتوانید آنها را به دیگران نشان بدهید و عملکرد مثبت و مؤثر خود را ثابت کنید. این کار به معنای خود عزیز کردن نزد مدیر و… یا پز دادن بیهوده نیست. با استفاده از فرصتهای منطقی باید نشان بدهید که لایق هستید تا دیگران روی شما حساب کنند.
۱۳ـ توجه به ترفیع و پیامدهای بهترین عملکرد دیگران
هر شرکت و سازمانی الگوی متفاوتی برای ترفیع و ارتقای کارکنان خود دارد. اما با نگاه کردن به وضعیت همکارانتان درمییابید که چه مسیرها و روشهایی برای طی پلههای موفقیت لازم است. اقدامات، عادات و دستاوردهای افراد موفق را بررسی کنید تا الگوی خوبی برای پیشرفت خود پیدا کنید.
مطلب مرتبط: ۱۴ راهکار طلایی برای گرفتن ترفیع شغلی در کمترین زمان ممکن
۱۴ـ مقایسه نکردن
هیچوقت خود را با دیگران مقایسه نکنید. افکار و ادراکات هر فرد از دریچهی ذهنی خودش نتایج مختلفی خواهد داشت و همهی اینها وضعیتهای متفاوتی برای هر شخصی رقم میزنند. خود را با دیگران مقایسه نکنید. فقط با خودتان رقابت کنید. طی کردن مسیر آقای X و خانم Y لزوما برای شما مناسب نخواهد بود. خودتان باشید و تلاش کنید تا به موفقیت برسید.
۱۵ـ حل مسئله
انتقاد کردن کار سادهای است. همه میتوانند ایراد بگیرند و طرح مسئله کنند. اما کسی که راهحلی در آستین داشته و توانایی پیدا کردن راهکار را دارد، فرد موفقی است که ضمن نشان دادن تواناییهایش، میزان اهمیتی را که برای کارش قائل است را به سایرین نشان میدهد.
مطلب مرتبط: گامهای مؤثر برای تقویت مهارت حل مسئله در محیط کار
۱۶ـ شناسایی و برطرف کردن ناکارآمدیها
حتی اگر در سازمان یا شرکت شما مشکل بزرگی هم وجود نداشته باشد، کارهایی وجود دارند که میتوان آنها را صحیحتر و بهتر انجام داد. سعی کنید فردی باشید که در زمینه برطرف کردن این کاستیها بهترین عملکرد را دارد. کارمندی که وظیفهاش را کامل انجام میدهد و تلاش میکند تا در رفع نواقص به سایرین نیز کمک کند.
۱۷ـ پرهیز از غیبت و بدگویی
بهعنوان کارمندی مسئول باید نسبت به مشکلات و مسائل سازمان حساس و دلسوز باشید. اما در فرصتهای استراحت یا خارج از زمانهای کاری بههیچوجه از جزییات مشکلات، بهویژه مقصرین وضعیت پیشآمده و مسائل شخصی با دیگران صحبت نکنید. در یککلام، از غیبت کردن و بدگویی بپرهیزید. این کار وجههی شما را دلسوز نشان نمیدهد و شما را بیاعتبار معرفی میکند.
۱۸ـ تکبعدی نباشید.
بدون شک یکی از ارکان اصلی داشتن بهترین عملکرد شغلی برخورداری از تمرکز و تخصص در انجام وظایف است. طبیعی است که شما در مورد تمام جایگاههای شغلی سازمان مطلع نیستید. اما سعی کنید تا جایی که میتوانید با نحوهی عملکرد و شرح وظایف سایر بخشها آشنا شوید. بهطور مثال زمانی را برای شناخت واحدهای مختلف چون منابع انسانی، امور مالی، زنجیرهی تأمین و … اختصاص بدهید. شاید روزی بتوانید با دانش خود به آنها مشاوره دهید.
۱۹ـ استمرار در یادگیری
شک نکنید که داشتن بهترین عملکرد در گرو یادگیری و پیشرفت مداوم است. در کنفرانسهای مختلف شرکت کنید. دورههای آموزشی ببینید. همواره تلاش کنید و مهارتهای خود را افزایش بدهید. باسواد و پرتلاش باشید، قطعا نتیجه میگیرید.
۲۰ـ مثبت اندیشی
مهم نیست که چقدر کار روی سر شما ریخته است و چقدر درگیر پروژهای دشوار هستید. اگر این فشارها شما را اخمو و بدخلق کنند، واکنشهایتان در ذهن دیگران ماندگار میشود و کمکم با ویژگیهایی نظیر بدخلق، اخمو و… برچسب میخورید. همیشه مثبت بمانید، لبخند بزنید و بگذارید دیگران روی شما بهعنوان فردی توانا و مثبت حساب کنند.
۲۱ـ ماهر در برقراری ارتباط مؤثر
بیش از ۹۳ درصد از ارتباطات ما از طریق زبان بدن شکل میگیرد. برای اینکه در هنگام صحبت کردن مسلط و مانند یک رهبر به نظر برسید باید صاف بایستید، کمی پاها را باز کنید، شانهها را متمایل به عقب و صاف نگه دارید. در صحبت کردن از دستانتان کمک بگیرید یا اگر نشستهاید صاف بنشینید و با دستانی باز تسلط و اعتمادبهنفس خود را نشان بدهید.
افراد باهوش پر از ایده و نظر هستند. اما افراد موفق، علاوه بر این ویژگی توانایی مجاب کردن دیگران را نیز دارند. آنها میدانند چگونه باید نظر خود را مطرح کنند و دیگران را با خود همراه سازند. سعی کنید تأثیرگذار باشید. کلامتان باید نافذ باشد تا دیگران آن را بپذیرند.
۲۲ـ همواره خودتان را آماده نشان دادن بهترین عملکردتان نگه دارید.
مدیران برای ارتقا دادن کارکنان خود رفتار آنان را در شرایط سخت و آزمونهای کاری محک میزنند. اگر دچار اضطراب و سرگردانی بشوید، از این آزمونها سربلند بیرون نخواهید آمد. سعی کنید خونسردی و آرامش را در تمام امور حفظ کنید و نگذارید مدیر ارشد شما حس کند که از عهدهی انجام این حجم از کارهای سنگین برنمیآیید.
۲۳ـ پذیرش مسئولیت اشتباهات و پرهیز از عذرخواهی افراطی
افراد موفق و متعهد که همواره عملکرد مطلوبشان مورد تحسین دیگران قرار میگیرد مسئولیت کاری را که انجام دادهاند، بر عهده میگیرند. اگر اشتباهی مرتکب بشوند، اعتراف میکنند و پای آن میایستند تا موضوع بهطور کامل حلوفصل شود. در چنین شرایطی رعایت ادب خیلی مهم است. اگر اشتباه میکنید حتما باید عذرخواهی کنید، ولی زیادهروی نکنید. عذرخواهی بیشازحد و خاکساریِ اغراقشده، عزت و اعتمادبهنفس شما را خدشهدار میکند. دیگران روی کسی که خود را بیهوده کوچک میکند حساب نمیکنند.
۲۴ـ پذیرش فرصتها و تجربههای جدید
وقتی به شما فرصت جدیدی در زمینهی شغلی پیشنهاد میشود، شرایط کاری جدید را بهخوبی بررسی کنید. تواناییها و مسئولیتهای جدید خود را سبک و سنگین کنید و اگر این فرصت معقول و ناب بود آن را بپذیرید. هیچگاه نگذارید ترسها باعث بشوند تا فرصتهای رشد را از دست بدهید.
۲۵ـ کمک گرفتن از دیگران
کمک خواستن از دیگران نشانهی ضعف نیست. بلکه کمک گرفتن از دیگران و پرسیدن چیزهایی که نمیدانید نشانهی خرد و قدرت شماست. هیچکس بهتنهایی و بدون کمک گرفتن از دیگران نمیتواند به بهترین ورژن خود تبدیل شود.
۲۶ـ تقویت مهارت نه گفتن
نسبت به مسئولیتهای خود متعهد باشید. اما فراموش نکنید که با یک دست نمیتوان چند هندوانه برداشت. اگر به همهچیز بله بگویید، هیچ کاری را بهدرستی انجام نخواهید داد. اولویتبندی داشته باشید و به خود جرئت نه گفتن بدهید. هر درخواستی را قبول نکنید و مطمئن شوید که مسئولیتهای قبلی را تمام و کمال انجام دادهاید و بعد وظایف جدید را عهدهدار شوید.
۲۷ـ شناخت نقاط ضعف و قوت
افراد موفق نقاط ضعف و قوت شخصیتی و رفتاری خود را بهخوبی میشناسند. آنها از شرایط شرکت نیز بهخوبی باخبرند و میدانند که افزایش حقوق، ترفیع و… چه مراحلی دارد و با تقویت نقاط قوت خود و بهبود نقاط ضعف شرایط کاری و اقدامات لازم را برای رشد پیش میبرند.
۲۸ـ توانایی بیان مطالبات و خواستهها بهطور شفاف
اگر احساس میکنید در جایگاهی هستید که وقت ترفیع و تغییر جایگاهتان فرا رسیده است، مطالبه و خواستهی خود را بهصراحت ابراز کنید. میتوانید این خواسته را اینطور با مدیر خود در میان بگذارید: «من واقعا دوست دارم که به سطوح بالاتر برسم و احساس میکنم برای مقابله با چالشهای پیش رو آماده هستم. برای رسیدن به این خواسته باید چه کنم و چه مراحلی را طی نمایم؟»
۲۹ـ آشنایی با قوانین نانوشته و فرهنگ سازمانی
در محیط کار حواستان را جمع کنید. باید بدانید گروههای غیررسمی شکل گرفته در سازمان، از چه افرادی تشکیل شده است. چه کسانی رابطهی بهتری با مدیرعامل دارند و محیط اطراف را بشناسید. همگام شدن با فرهنگ سازمانی و داشتن تعامل با افراد باسابقه در محل کارتان به شما کمک میکند تا سریعتر از دیگران با راه و رسم کار و تصاحب جایگاههای شغلی بالاتر آشنا شوید.
۳۰ـ مطلع بودن از اخبار و اتفاقات روز
افراد موفق از اخبار و وقایع روز آگاه هستند و پیوسته مقالات مفید سایتها و روزنامههای معتبر را در زمینهی توسعهی فردی، عادات موفقیت و… پیگیری میکنند. در هر صورت در عصر اطلاعات و ارتباطات بهترین عملکرد با کسب بهترین اطلاعات به ثمر مینشیند.
نشانههای کارمندانی که عملکرد بالایی دارند.
کارمندانی که عملکرد بالایی دارند، رفتارها و ویژگیهای خاصی از خود نشان میدهند:
- این کارمندان بدون نیاز به دستور مستقیم، مسئولیتپذیر هستند و برای حل مشکلات و بهرهبرداری از فرصتها پیشقدم میشوند.
- تعهد زیادی نسبت به سازمان، مشتریان و وظایف خود نشان میدهند.
- همواره به دنبال ارتقای مهارتها و تواناییهای خود هستند و سعی میکنند ارزش خود را برای سازمان افزایش دهند.
- از کار کردن در محیط کاری خود لذت میبرند و انگیزه درونی قوی دارند.
- توانایی برقراری ارتباط مؤثر و قانعکننده با دیگران را دارند.
- قادرند سطح استرس خود را پایین نگه دارند و در شرایط دشوار آرامش خود را حفظ کنند.
- خلاقیت و نوآوری دارند.
- میتوانند خود را با شرایط جدید و تغییرات سازمانی به سرعت تطبیق دهند.
- همواره در تلاش برای یادگیری و بهبود مهارتهای خود هستند.
- از انتقادات سازنده استقبال میکنند و از آنها برای بهبود عملکرد خود استفاده میکنند.
- با سایر کارمندان به خوبی همکاری میکنند و در کار تیمی موفق هستند.
- توانایی اولویتبندی وظایف و مدیریت زمان را دارند تا به اهداف تعیین شده در موعد مقرر دست یابند.
- مسئولیت کامل وظایف خود را برعهده میگیرند و در صورت بروز مشکلات، بجای بهانهجویی، به دنبال راهحل میگردند.
- بجای تمرکز بر فعالیتها، بر نتایج و خروجیهای کار خود تمرکز دارند و سعی میکنند به اهداف تعیینشده دست یابند.
- دارای استانداردهای بالای اخلاقی هستند و در همه جوانب کار خود صداقت و انصاف را رعایت میکنند.
- توانایی پیشبینی مشکلات احتمالی و برنامهریزی برای مواجهه با آنها را دارند.
- قادرند با تغییرات و شرایط جدید به خوبی سازگار شوند و در مواقع لازم، رویکردهای خود را تغییر دهند.
- به اهمیت کار تیمی واقفاند و سعی میکنند با ایجاد ارتباطات مثبت و همکاری مؤثر، به موفقیت تیم کمک کنند.
- توانایی مدیریت و حل تعارضات را دارند و میتوانند بهطور مؤثر با دیگران تعامل کنند تا به توافق برسند.
- دقت و توجه به جزئیات از ویژگیهای بارز این کارمندان است که باعث میشود کارهایشان با کیفیت بالایی انجام شود.
- دارای انرژی و پویایی بالایی هستند که به آنها کمک میکند تا با انگیزه و شوروشوق وظایف خود را انجام دهند.
- بهطور مداوم به دنبال فرصتهای یادگیری و توسعه فردی هستند و از هر فرصتی برای بهبود مهارتها و دانش خود استفاده میکنند.
- توانایی مدیریت منابع مختلف (زمان، انرژی، اطلاعات و …) را دارند و از آنها به بهترین نحو استفاده میکنند.
- قادرند تصمیمات سریع و مؤثری بگیرند که به نفع سازمان باشد.
- مهارتهای قوی در شناسایی و تحلیل مسائل و یافتن راهحلهای مؤثر دارند.
داشتن بهترین عملکرد شغلی چه تأثیری در رشد سازمان دارد؟
داشتن بهترین عملکرد شغلی توسط کارکنان تأثیرات متعددی در رشد و توسعه سازمان دارد. این تأثیرات شامل موارد زیر میشوند:
- افزایش بهرهوری
- ارتقای کیفیت محصولات و خدمات
- افزایش رضایت مشتریان
- بهبود نوآوری و خلاقیت
- کاهش هزینهها
- افزایش رقابتپذیری سازمان
- تقویت فرهنگ سازمانی مثبت
- جذب و حفظ استعدادها
- افزایش تعهد و وفاداری کارکنان
- بهبود شهرت و برند سازمان
- افزایش سودآوری
سخن آخر
اگر تا این قسمت مقاله با ما همراه بودید خوشحالیم که مطالب گفته شده موردپسند شما واقع شده است. داشتن بهترین عملکرد در محیط کار موضوعی بسیار گسترده با دلایل و شرایط بسیار زیاد است. حتی اگر شما بهترین خود باشید اما در محیط شغلی درست قرار نگیرید هرگز بهترین عملکرد را نخواهید داشت.
شغل مناسب، مکان مناسب، زمان مناسب، تیم و همتیمیهای مناسب و البته مدیریت درست، همه عواملی هستند که در داشتن بهترین عملکرد تأثیرگذار هستند. از میان این عوامل شما تنها قادر به تغییر دادن خود و افزایش مهارتهایتان و البته انتخاب شغل مناسب هستید. پس اگر شغلی متناسب با شخصیت خود دارید سعی کنید با افزایش مهارتهای نرم و سخت بهترین عملکرد را نشان دهید. آرزوی ما موفقیت شماست.