تیپ شخصیتی ENTP

تیپ شخصیتی مناظره‌گر ENTP

ENTP ها در MBTI معمولا عاشق هیجان و مبارزه هستند. این افراد بسیار پر انرژی و با پشتکار بوده و نسبت به خود اطمینان کامل دارند. این افراد به کار کردن علاقه زیادی دارند و عملگراند. تیپ شخصیتی ENTP جز افرادی به حساب می آیند که پر شور و شوق، باهوش و اهل صحبت اند. در بسیاری از کارها خوب و قوی دیده می شوند. این افراد همواره به دنبال رشد فکری، دانشی و مهارتی خود هستند و ارزش زیادی برای افکار و باورهای خود قائل اند.

افراد با تیپ شخصیتی ENTP بسیار مبتکرند و همچنین عاشق نوآوری و ایده های جدید هستند. این افراد خلاقیت زیادی را از خود در کارها نشان می دهند. آن ها همیشه در پی پیاده سازی ایده های جدید هستند و می توانند راه های جدیدی برای انجام کارها پیدا کنند. آنان گوش به زنگ بوده تا با امکانات و احتمالات روبرو شوند. به الهامات خود بیش از هر چیز دیگری بها می دهند و می خواهند ایده های خود را به واقعیت تبدیل کنند. آنها از انجام کارهای تکراری خسته می شوند، به ندرت یک کار را به روش قبلی انجام می دهند و به راحتی سراغ علاقمندیهای جدید می روند.

تیپ شخصیتی E در تست MBTI

برونگرایی (E) یعنی فردی که با ارتباط برقرار کردن با دیگران و شرکت در جمع انرژی می گیرد. بسیاری از ما تعریف غلطی از برونگرایی داریم زیرا برونگرا را در فعالیت فرد می بینیم. برونگرایی و درونگرایی با انرژی افراد در ارتباط است.مطالعه بیشتر…

تیپ شخصیتی N در تست MBTI

افراد شهودی در تست MBTI به صورت اکتسابی در یادآوری و حفظ اطلاعات حسی دریافت شده قدرت کمتری دارند و بیشتر به مطالب ذهنی و انتزاعی که قادرند در ذهن خود بپرورانند توجه می کنند. افراد شهودی عاشق مطالب انتزاعی هستند که به‌صورت تئوری بیان می‌شود.مطالعه بیشتر…

تیپ شخصیتی T در تست MBTI

افراد متفکر در تست MBTI همه چیزرا در سود و زیان می بینند، متفکرها ارتباطاتشان بر اساس عقل و منطق است. این افراد بیشتر درباره مفید بودن کار صحبت میکنند. افراد متفکر قدرت تجزیه و تحلیل اطلاعاتشان بالا است.مطالعه بیشتر…

تیپ شخصیتی p در تست MBTI

افراد ملاحظه کننده همیشه در آخرین لحظه تصمیم گیری می کنند. ملاحظه کننده ها شیوه کارشان شخصی است. آنها قابلیت اجرای ۱۰ پروژه همزمان را دارند. شما اگر با یک ملاحظه کننده در تماس باشید می بینید که دغدغه برای برنامه ریزی کار ندارد.مطالعه بیشتر…

تحلیل و حل مشکلات

ENTP ها افرادی هستند که در تحلیل توانمندی های زیادی دارند و می توانند مسائل را حل و فصل کنند. همچنین این افراد در برداشتن چالش ها و حل مشکلات و مسائل جدید بسیار قدرتمند عمل می کنند. تیپ شخصیتی ENTP  در MBTI به راحتی به اشکلات خود پی می برد. این افراد در ایجاد فرصت ها مهارت دارند. اندیشمندانی استراتژیک در سطح عالی هستند که از توانمندی تحلیلی قدرتمندی برخوردارند و برای خواسته های خود همیشه می توانند منطقی ارائه دهند.

ENTP ها این توانایی را دارند که هر نوع محدودیت و مانع را برای رسیدن به هدف خود از سر راه بردارند. خیلی از این موانع را مورد آزمایش قرار می دهند و این افراد معتقدند قوانین و محدودیت ها می تواند انعطاف پذیرتر باشد. به تنوع و تغییر بها می دهند و در برابر آنچه آنها را کسل کند، مقاومت می کنند. این تیپ شخصیتی به تفریح و سرگرمی و تنوع در فعالیتهای روزانه علاقه مند است.

قدرت درک

ENTP ها به خوبی دیگران را درک می کنند به همین دلیل آن ها دوستان و آشنایان فراوانی دارند و همچنین برای دیگران ارزش قائلند و به آن ها کمک می کنند. فرد با تیپ شخصیتی مبتکر خوشرو و خوش صحبت است و نسبت به همه چی خوشبین است. این افراد می توانند به راحتی دیگران را متقاعد کنند و از آن ها در انجام پروژه های خود کمک بگیرند. این اشخاص دوست دارند به جای داوری کردن دیگران را درک کنند.

افراد با تیپ ENTP در MBTI معمولا دوستانه و در اغلب مواقع جذاب هستند. این افراد بیشتر دوست دارند باهوش دیده شوندو ممکن است دیگران را با شوخ طبعی خود تحت تاثیر قرار دهند. آن ها نسبت به همه چی در جهان اطراف خود کنجکاو هستند و می خواهند بدانند هر چیزی چگونه کار می کند. آنها دوست دارند که نقاط ضعف را بیابند و بدانند چگونه می توان سیستم را به نفع خود تمام کرد. این به این معنا نیست که فرد رویاگرا، بد خواه (بد اندیش) است: آنها قوانین را برای خودشان محدود کننده می بینند و معتقدند که راه بهتر، سریع تر یا جالب تری برای انجام دادن کارها وجود دارد که قبلا به آن فکر نشده است.

ENTP به طور مشخص یک کارآفرین است و ممکن است یک ایده کسب و کار جدید یا اختراع را به اشتراک بگذارد. آنها خلاق و بی پروا هستند و معمولا از بحث در مورد ایده های ابتکاری خود، هیجان زده می شوند.

خلاقیت

خلاقیتاین افراد اساسا تصورات نوآورانه و خلاقی دارند ولی ممکن است در بیان جزئیات احساس ضعف کنند به همین دلیل بیشتر هیجان بررسی یک موضوع را دارند تا آن را بخواهند پیاده سازی کنند. و در بسیاری از مواقع که به دنبال اجرایی کردن ایده های خود نمی روند افراد غیر قابل اطمینانی به نظر می رسند.

شهود برونگرایانه ENTP ها که کارکرد اصلی آن ها نیز می باشد به او در فهم و درک اططرافش کمک می کند. این موضوع برای این تیپ بسیار حائز اهمیت است.

اهمیت درک دنیای اطراف برای آن‌ها به قدری است که آن‌ها دائم در حال جمع‌آوری و کسب اطلاعات از محیط پیرامون خود هستند، از تصاویر و موقعیت‌ها گرفته تا اطلاعات مربوط به افراد و ایده‌ها.

در مرحله بعدی پس از بررسی اطلاعات آن ها به کمک شهود خود اطلاعات را با دقت پردازش می کنند و در نهایت، این فرایند به ارزیابی آنان از موقعیت می‌انجامد. ENTP در درک یک موقعیت و ارزیابی صحیح آن با سرعت و دقتی بسیار بالا عمل می‌کنند.

همانند همتایان ENFP خود درک عمیقی از محیط پیرامون دارند، این توانایی، آن‌ها را از سایر تیپ‌های شخصیتی متمایز کرده و برایشان یک مزیت محسوب می‌شود.

ENTP ها معانی امور و روابط بین آن‌ها را به سرعت درک کرده و به عمق مفاهیم راه پیدا می‌کنند. به دلیل توانایی بالا در فهم و درک سریع پدیده‌ها، آن‌ها قابلیت و انعطاف لازم برای انجام مجموعه گسترده‌ای از فعالیت‌ها و وظایف را دارند و به خوبی از عهده انجام هر کاری که به آن علاقه‌مند باشند بر می‌آیند.

با گذشت زمان با پرورش قابلیت شهودی، بینش ENTP ها نیز رشد می یابد و این باعث به آگاه تر شدن آن ها نسبت به وقایع می شود. این امر از آن ها افرادی کاردان با بصیرت ساخته است.

ایده‌ها و تصمیم‌گیری

ENTP ها در دنیایی از ایده ها غرق هستند. آن ها به دلیل تیزبینی و هوشمندی که دارند نسبت به مسائل برآورد درست و مناسبی دارند. آن ها آنقدر از فکر کردن به ایده های خود خوشحال می شوند که می توانند این خوشحالی و وجد را به افراد دیگر منتقل کنند. به این ترتیب آن‌ها حمایت لازم را برای تحقق بخشیدن به ایده‌های خود از اطرافیان دریافت می‌کنند. ENTP ها به خوبی می‌توانند با مهارت‌های متقاعدسازیشان، حمایت دیگران را بخرند.

آن ها کمتر به انجام رسیدن و عملی کردن ایده های خود فکر می کنند و بیشتر بر روی خود ایده و احتمالات موجود متمرکز می شوند. برای این افراد با تیپ شخصیتی ENTP عملی کرده ایده و اتمام پروژه خسته کننده است. این ویژگی آن ها باعث می شود گاهی اوقات این افراد کاری را شروع کرده اند به پایان نرسانند. به همین خاطر این فرد بعد از مدت ها ممکن است خود را در محاصره کلی پروژه ناتمام ببیند.

در صورتی که کارکرد فکری یک ENTP به اندازه کافی رشد نکرده باشد، آن‌ها در معرض این خطر بالقوه قرار می‌گیرند که مشتاقانه از یک ایده به ایده دیگر پرش کنند بدون اینکه هیچ یک از آن‌ها را به سرانجام قطعی رسانده باشند.

نکته‌ای که یک ENTP باید بیاموزد این است که با اختصاص دادن زمان کافی برای فکر کردن به ایده‌ها و نظریات خود، به شناسایی نقاط ضعف و قوت آن‌ها بپردازد و در صورت عملی نبودن آن‌ها هرگز سراغ انجامشان نرود.

اندیشمندان استراتژیک

فرآیند تصمیم گیری در افراد با تیپ شخصیتی ENTP ها به کمک کارکرد کمکی آن ها ( تفکر درون گرایانه) اتفاق می افتد. اگرچه آن‌ها ترجیح می‌دهند به جای عمل کردن، به کسب اطلاعات بپردازند و تصمیم‌گیری برایشان یک اولویت نیست، با این حال ENTP ها در نتیجه‌گیری‌های خود بسیار معقول و منطقی عمل می‌کنند.

هنگامی‌که آن‌ها تفکر درون‌گرایانه خود را با جنبه‌های شهودی کسب اطلاعات (Ne) ترکیب می‌کنند، توانایی‌شان برای درک و تحلیل موضوعات به مراتب افزایش خواهد یافت. به همین دلیل آن‌ها اندیشمندانی استراتژیک و در سطح بالا هستند. ENTP هایی که کارکردهای اصلی و کمکی‌شان به خوبی پرورش یافته، افرادی آینده‌نگر و مبتکرانی خلاق خواهند بود.

افراد با تیپ شخصیتی ENTP علاقه زیادی به بحث و گفتگو با دیگران دارند، آن‌ها به راحتی با دیگران ارتباط کلامی برقرار می‌کنند و در صحبت کردن شفاف و روان هستند. واکنش‌های ذهنی آن‌ها در گفتگوها سریع است و به آن‌ها امکان بررسی موضوع از ابعاد مختلف را می‌دهد.

آن‌ها از اینکه راجع به موضوعات مختلف با دیگران بحث کنند لذت می‌برند و از مناظره‌ها و گفتگوهای چالشی استقبال می‌کنند، به همین دلیل گاهی در حین گفتگو، نسبت به یک موضوع مواضع مختلف اتخاذ می‌کنند (تا موضوع را از جنبه‌های مختلف مورد بررسی قرار دهند).

نقطه ضعف بالقوه آن‌ها در گفتگوها این است که ممکن است به هنگام بحث در مورد عقاید و نظراتِ بنیادین خود و دفاع از آن‌ها احساس تشویش ذهنی کنند و با طرف مقابل خود، به تندی و نه چندان دوستانه بحث کنند.

تیپ وکلا

تیپ وکلا entpگاهی اوقات به ENTP ها «تیپ وکلا» گفته می‌شود، یک وکیل با تیپ شخصیتی ENTP موقعیتی که موکلش در آن قرار دارد را به سرعت درک کرده و تلاش می‌کند به شکلی بی‌طرفانه، منطقی و به دور از احساس زدگی با موضوع روبرو شود.

ابعاد فکری ENTPها به آن‌ها کمک می‌کند تا تصمیم‌گیری‌ها و اقداماتشان بر اساس مجموعه‌ای از قوانین و مقررات خشک و بی‌طرفانه باشد.

در شرایطی که موکل آن‌ها واقعاً مرتکب جرمی شده باشد، آن‌ها به احتمال زیاد با برقراری ارتباط بین قوانین مختلف، موکل خود را از بند مجازات رها می‌کنند.

آن‌ها پیروزی خود را در چنین مواردی بدون توجه به اینکه موکلشان واقعاً گناهکار بوده، کاملاً منصفانه می‌دانند، زیرا این‌گونه استدلال می‌کنند که رفتارشان مطابق با قوانین بوده است.

در واقع توجه به مجرم بودن یا نبودن موکلشان برای آن‌ها موضوعیت ندارد. اگر ENTPها در زندگی روزمره نیز به این شیوه استدلال کردن روی بیاورند، در نظر مردم افرادی متقلب و نیرنگ باز جلوه خواهند کرد که به اصول اخلاقی و عرف اجتماع پایبند نیستند.

ENTPهایی که در تصمیم‌گیری‌های خود به ابعاد انسانی موضوعات بی توجه هستند و احساسات شخصی دیگران را در نظر نمی‌گیرند، باید بیاموزند که برای عواطف شخصی دیگران نیز اهمیت قائل شوند.

توجه بیش از اندازه به تفکر منطقی و غافل شدن از عواطف و احساسات، می‌تواند یکی دیگر از نقاط ضعف بالقوه  ENTPها باشد که منجر به بیگانگی با احساسات درونی خود و همچنین طرد شدن از جمع اطرافیان می‌شود.

کارکرد سوم و چهارم (مغلوب) ENTP ها (Fe و Si) کمترین و دیرترین رشد را در بین سایر کارکردهایشان دارد. اگر کارکرد حسی‌شان (Si) رشد پیدا نکند، آن‌ها نسبت به جزئیات مسائل کاملاً بی‌توجه خواهند بود. در صورت رشد نیافتن کارکرد احساسی (Fe)، احساسات دیگران برای آن‌ها بی اهمیت بوده و در برخورد با دیگران صریح و زننده رفتار می‌کنند.

ضعف در حالت استرس

تحت شرایط استرس زا، ENTP ها توانایی خود را برای در نظر گرفتن احتمالات و ابعاد مختلف مسئله از دست می‌دهند و درگیر جزئیات کم اهمیت خواهند شد، جزئیاتی که در نظر خودشان بسیار مهم جلوه می‌کند درحالی‌که از کمترین اهمیت برخوردار است.

در مجموع ENTP ها افرادی خوش‌بین و آینده نگر با نگاه کلان هستند، آن‌ها به علم و دانش اهمیت زیادی می‌دهند و وقتشان را صرفِ فهم بهتر موضوعات می‌کنند، آن‌ها در دنیایی از احتمالات و رویدادهای مخفی زندگی می‌کنند و از مفاهیم انتزاعی، چالش‌ها و دشواری‌ها استقبال می‌کنند. چالش‌ها و مسائل از نظر این تیپ جالب و هیجان‌انگیر هستند و به هنگام رویارویی با مسائل قادرند به سرعت راه حلی خلاقانه ارائه کنند. آن‌ها باهوش، خلاق، کنجکاو و علاقه‌مند به نظریه و تئوری هستند و همه این ویژگی‌ها در کنار هم، موقعیت‌های فراوانی برای موفقیت ENTPها ایجاد خواهد کرد.

افراد با تیپ شخصیتی ENTP با استفاده از کارکرد اصلی خود، اطلاعات محیط پیرامون را به‌صورت شهودی دریافت کرده و این اطلاعات را برون‌ریزی می‌کنند (Ne). کارکرد کمکی آن‌ها نیز فکری درون‌گراست (Ti) به این معنی که آن‌ها با وقایع دنیای بیرون به طور معقول و منطقی برخورد می‌کنند.

 تیپ شخصیتی ENTP چگونه در انجام کارهایش شکست می‌خورد؟

  • ENTPها معمولا چندین پروژه را به صورت هم‌زمان شروع می‌کنند و پیش می‌برند اما ازآنجایی که در پیگیری کارها کمی مشکل دارند ممکن است در تکمیل آن‌ها درست عمل نکنند و این از ترس از شکست آن‌ها منشاء می‌گیرد.
  • آن‌ها تا تمام احتمالات را نسنجند و مطمئن نشوند که درنهایت به موفقیت می‌رسند تصمیم‌گیری نمی‌کنند و دست به عمل نمی‌زنند. این طرز فکر آن‌ها باعث سکون و از دست دادن زمان و فرصت‌های رو به رشد برایشان می‌گردد.
  • همان‌طور که گفتیم این تیپ شخصیتی به واسطه‌ی شهودی بودنشان از موقعیت‌هایی که نیاز به توجه به جزئیات، تمرکز و انجام کاری تکراری دارد دوری می‌کنند و خیلی راحت به سمت پروژه‌ی بعدی می‌روند درحالی که شاید اگر کمی صبور بودند اتفاقات خوبی برایشان رقم می‌خورد.

بهتر است که ENTPها در هنگام شکست، به جای تمرکز بر مقصد نهایی به هر مانع به عنوان پله‌ای به سمت موفقیت بنگرند و شکست را به عنوان فرصتی برای یادگیری، تمرین تاب آوری و سازگاری بیشتر ببینند. همچنین آن‌ها باید با استقبال از شکست و افزایش پشتکار خود، تمام پتانسیلشان را برای نوآوری و رشد شخصی به کار گیرند تا به موفقیت دست یابند. از نظر کاریزماتیک بودن افراد با تیپ شخصیتی ENTP به طور طبیعی و با شوخ طبعی، خود را در مرکز توجه دیگران قرار می‌دهند. آن‌ها هوش هیجانی و ارتباطی بالایی دارند و خوب می‌توانند دیگران را به هر کاری که می‌خواهند، متقاعد کنند. به دلیل هوش و مهارت‌های بالایی که دارند درک دقیقی از نحوه‌ی کار دیگران پیدا می‌کنند و همین آن‌ها را نسبت به دیگران دوست داشتنی‌تر می‌کند. از دیگر ویژگی‌های کاریزماتیک و جذابیت آن‌ها در جمع این است که همیشه مردم از بودن در کنارشان لذت می‌برند حتی اگر از دست این ثیپ شخصیتی عصبانی باشند.

روابط تیپ شخصیتی ENTP با دیگران

  • خوش کلام، خوشبین، جذاب و جالب هستند.
  • برای آزادی و استقلال خود بهای فراوان قائلند.
  • بجای قضاوت کردن دیگران، سعی می کنند آن ها را بشناسند.
  • دائم در حال آزمایش کردن هستند و تا ایده ی جدیدی در ذهنشان می آید به سرعت دست به کار می شوند
  • دوست دارند شریک زندگیشان جالب و به لحاظ ذهنی تحریک کننده باشد و از تجربیات جدید و از ماجرا لذت ببرد.
  • می خواهند روابطشان پیوسته رشد کند.
  • می توانند خود بین، اهل بحث و مباحثه و فاقد حساسیت باشند.
  • از بحث کردن لذت می برند.
  • میان تنها با خود کار کردن و معاشرت با دیگران تاب می خورند.
  • ممکن است منکر تالمات احساسی و عاطفی شوند. ممکن است سرشان را شلوغ نگه دارند تا احساسات خود را نا دیده بگیرند.
  • می توانند فاصله بگیرند و روابط خود را در شرایط سطحی حفظ کنند.

نقاط قوت

  • افرادی سرزنده، بانشاط و محبوب دیگران هستند
  • مهارت‌های ارتباطی بسیار قوی دارند
  • به خوبی قادرند سرزندگی و جذابیت خود را حفظ کنند
  • اشتیاق و پشتکار زیادی برای بهبود روابط و رشد شخصی خود نشان می‌دهند
  • افرادی راحت و صمیمی هستند که به خود و دیگران چندان سخت نمی‌گیرند، سایرین به راحتی می‌توانند با آن‌ها کنار بیایند
  • مردمانی پر از ایده هستند، ایده‌های آن‌ها معمولا جذاب و تکان‌دهنده است و اغلب در حال کار کردن روی موضوعی هستند که ذهن‌شان را به خود مشغول کرده
  • به خوبی قادر به کسبِ درآمد و پولسازی هستند هر چند در مدیریتِ پول و پس‌اندازِ آن چندان خوب عمل نمی‌کنند
  • مسئولیت‌ها و تعهدات‌شان را بسیار جدی می‌گیرند
  • بعد از ترکِ یک رابطه و تمام شدنِ آن می‌توانند زندگیِ عادیِ خود را از سر بگیرند

نقاط ضعف

  • از آن‌جا که هر چیز جدید و تازه‌ای آن‌ها را به هیجان می‌آورد، ممکن است به سرعت شرکای عاطفیِ خود را تغییر داده و جایگزین کنند
  • ممکن است در اجرای برنامه‌های خود انسجامِ کافی را رعایت نکنند و ایده‌های متعددی را شروع کرده ولی به سرانجام قطعی نرسانند
  • علاقه آن‌ها به مناظره و بحث‌های داغِ کلامی ممکن است گاه باعث تندروی آن‌ها شود و به اختلافات و مشاجرات دامن بزند
  • بسیار اهل خطر کردن و «دست به قمارهای بزرگ زدن» هستند، آن‌ها بی باکانه پول خرج می‌کنند و معمولا در مدیریت آن خوب عمل نمی‌کنند.
  • اگرچه نسبت به تعهدات و روابط خود پایبند و وفادار هستند اما در صورتی که روابط‌شان فرصت رشد و پیشرفتِ مورد نظر آن‌ها را نداشته باشد به سرعت رابطه را ترک می‌کنند

در محل کار

  • با نبوغ و فکر درست و حسابی برای حل مسائل خود استفاده می کنند.
  • افرادی با تخیل و باهوش که می توانند دیگران را به راحتی متقاعد کنند تا نقظه آنها را باور کنند
  • دوست ندارند به روش های سنتی کار کنند.
  • هوادارای زیادی دارند زیرا آن ها سریع الانتقال و با اعتماد به نفس هستند. همچنین این افراد اشخاصی الهام بخش هستند.
  • همیشه به دنبال روش های جدید و بدیع برای انجام پروژه می گردند.
  • دوست دارند همیشه چند کار را باهم انجام دهند. اگر کاری برایشان جذابیت نداشته باشد سریع آن را مکدر می کند.
  • دوست دارند با آدمهای مختلف در ارتباط باشند.
  • نمی‌توانند توجه خود را محدود کنند، زیرا موضوعات عدیده ای برای آنان جالب است.

تیپ شخصیتی ENTP در محیط کاری

  • معمولا به ‌طور همزمان پروژه‌های زیادی در دست انجام دارید
  • از ایده‌‌پردازی و بیان نظریات جدید و بکر لذت می‌برید
  • افرادی خلاق و مبتکر هستید
  • مهارت‌های ارتباطی بسیار قوی دارید خصوصا مهارت‌های کلامی
  • خلاقیت و ابتکار شما ستودنی است
  • از بحث و مناظره راجع به موضوعات مختلف با سایر افراد بسیار لذت می‌برید
  • اگرچه ویژگی‌های رهبری ذاتا در شما وجود دارد اما مایل به کنترل کردن و تسلط بر دیگران نیستید
  • اجازه نمی‌دهید افراد شما را کنترل کنند و بر شما مسلط شوند
  • افرادی سرزنده و بانشاط هستید که به‌خوبی قادرید به دیگران انگیزه ببخشید
  • برای معلومات زیاد و شایستگی بهای فراوان قائل هستید
  • متفکرانی منطقی و عقل‌گرا هستید
  • ایده‌ها و نظریات پیچیده را تقریبا بدون هیچ مشکلی درک می‌کنید
  • از حل مسائل پیچیده و دشوار بسیار لذت می‌برید
  • از انجام فعالیت‌های روتین و تکراری به شدت منزجر هستید

نقاط قوت کاری:

  • مهارتهای عالی ارتباطی
  • مهارت عالی در حل مساله
  • کنجکاوی و توانایی یادگیری بالا
  • داشتن دید کلی و جامع نسبت به امور
  • سازگاری و انعطاف پذیری بالا
  • توان پیش بینی نیازها و خواسته های دیگران
  • توان پرداختن به چند پروژه به صورت همزمان
  • اعتماد به نفس بالا
  • ریسک پذیری و توان غلبه بر موانع و مشکلات
  • توانایی در نظر گرفتن تمامی احتمالات و امکانات موجود

 نقاط ضعف کاری:

  • عدم تحمل شرایط ساختار یافته
  • عدم علاقه به پروژه های ساده و غیر پیچیده
  • گرایش به خسته و کسل شدن در کار، به خصوص زمانی که بخش جذاب و خلاق آن تمام شده باشد.
  • عدم علاقه به کارهای تکراری و روشهای سنتی
  • توجه زیاد به آنچه که امکان پذیر است و عدم توجه به آنچه که انجام آنها مشکل است.
  • اعتماد به نفس زیاد از حد
  • دشواری در اولویت بندی و تصمیم گیری
  • عدم تحمل افراد انعطاف ناپذیر
  • بی صبری در مقابل افرادی که صلاحیتهای آنان را زیر سوال می برند.

رضایت شغلی:

برای یک تیپ شخصیتی ENTP رضایت شغلی یعنی:

  • فرصت دست زدن به اقدامات خلاق را داشته باشد و راه حلهای بدیع و مبتکرانه برای مسائل پیدا کند.
  • بتواند راه حلهای خلاق خود را برای ایجاد سیستمهای عملکردی کاراتر مورد استفاده قرار دهد.
  • خلاقیت وی تشویق و تأیید شود.
  • این امکان را داشته باشد که موقعیتهای مختلفی را تجربه کند که پر از لذت و تفریح و هیجان باشد.
  • کاری را انجام دهد که از نظمی منطقی برخوردار بوده و از معیارها و استانداردهای منصفانه استفاده کند.
  • این امکان را داشته باشد که توانایی های شخصی و شغلیش را بالا برده و تا حد زیادی با اشخاص توانمند در ارتباط باشد.
  • بتواند با اشخاص مختلف به خصوص افرادی که به آنها احترام می گذارد، ملاقات و تبادل نظر داشته باشد.
  • کاری را انجام دهد که در شرایط دنیای به سرعت متغیر و متحول، مؤثر واقع شود.
  • محل کار، محیطی دوستانه و سازمان نیافته باشد. جایی که بتواند در آن آزادی عمل فراوان داشته باشد.
  • این امکان را داشته باشد که پروژه های جدید طراحی کند، اما مجبور نباشد به جزئیات مسائل بها دهد.

مشاغل پیشنهادی تیپ شخصیتی ENTP:

  • وکیل
  • روانشناس
  • مهندس
  • بازیگر
  • بازیگر
  • تحلیلگر مالی
  • سیاستمدار

جهت ورود به آزمون و انتخاب شغل مناسب کلیک کنید.

نقاط ضعف شخصیتی تیپ ENTP:

ازآنجایی که ENTPها برای خلاقیت و نوآوری بیش از هر کار دیگری بها و ارزش قائل هستند، گاه راه استاندارد انجام دادن کارها را فراموش می کنند. به این علت که به کارهای روزمره و عادی توجه و علاقه ندارند، ممکن است به جزئیات امر، آن توجهی را که لازم است نداشته باشند. آنها در مواقعی تدارک مورد نیاز را فراموش می کنند و به محض اینکه از برنامه ای خوششان آمد، بی صبرانه به آن هجوم می برند. این اشخاص به محض حل یک مساله به ماجرای هیجان بخش بعدی می پردازند. این تیپ شخصیتی باید به پروژه های محدودتری توجه کند.

اغلب اوقات ENTPها زیاد و به سرعت حرف می زنند، از این رو به دیگران فرصت کافی برای صحبت کردن نمی دهند. آنها اشخاصی صادق و منصف هستند، اما می توانند بیش از حد رک و صریح حرف بزنند و از دیگران انتقاد کنند. ENTPها باید به احساسات دیگران توجه داشته باشند. باید بدانند احساسات آنها هم به اندازه احساسات خودشان معتبر است.

اکراه ENTPها برای متعهد شدن به یک چیز از آن روست که می ترسند فرصتهای بهتر و جالب تر را از دست بدهند. این تیپ شخصیتی ممکن است به برنامه های دیگران بی توجه باشد و حال آن که اگر این اشخاص بیاموزند که چگونه می توانند به خواسته های دیگران هم بها بدهند، موفق تر ظاهر می شوند.

اوقات فراغت تیپ شخصیتی ENTP:

اوقات فراغت تیپ شخصیتی entpبا توجه به علایق ENTPها، ممکن است برنامه ها و ماجراهای زندگی از نظر آنها خیلی کوتاه باشد. آرامش و استراحت برای آنان انجام کارهای جدید است. آنها از خنده و از در میان گذاشتن نظرات خود با دیگران لذت می برند، در خانه شان به روی همه گشوده است، از اینکه به نقاط مختلف و جالب سفر کنند لذت می برند و از هر چه برایشان تفریحی باشد استقبال می کنند.

ازدواج تیپ شخصیتی ENTP

پیشنهادات:

  • نیروی خود را در آن واحد صرف کارهای بیش از اندازه متنوع نکنید. فعالیت هایی را انتخاب کنید که برای شما از هر کار دیگری ارزشمندتر است.
  • زمانی را که اتمام یک پروژه به آن احتیاج دارد حدس بزنید. هر زمانی را که بدست آوردید، آن را دو برابر کنید.
  • سعی کنید با کسی متحد و دوست شوید که از پروژه مورد نظر شما لذت ببرد.
  • وقتی می خواهید ایده ای را ارائه دهید، پیشاپیش خودتان را آماده کنید. این کار سبب می شود که برای پروژه های خود حمایت بیشتری بدست آورید.
  • توجه داشته باشید که نقطه نظرهای بیش از اندازه زیاد شما می تواند دیگران را خسته کند. بعضی از آنها را برای خود حفظ کنید.
  • بیاموزید که در محدوده سیستم کار کنید.
  • کاری نکنید که فرصت و حواس شما در کارهای مختلف پخش شود. به فعالیت هایی که می تواند از شدت استرس شما بکاهد توجه کنید.
  • به خاطر داشته باشید که بحث کردن و مشاجره نمودن برای بعضی ها تفریح به شمار می آید، اما دیگران را می آزارد.
  • از قطع کردن صحبت دیگران خودداری ورزید. به مزایای گوش دادن توجه داشته باشید.
  • پاسخگو باشید. ضرب الاجل ها را جدی بگیرید. به زمان و وقت دیگران احترام بگذارید. به زمان دیگران و برنامه ریزی آنها بها بدهید.
  • آرام بگیرید و به واقعیت های ساده و لذتهای زندگی که در پیرامون شماست توجه کنید. وقتی کار دیگری ندارید انجام دهید، برای خودتان وقت بگذارید.
دسته بندی : تیپ شخصیتی mbti
برجسب‌ها : e mbti

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.